Kinder Aerial Yoga module

Kinder Aerial Yoga module18 mei 10:00 - 19 mei 17:00 - Amsterdam
Aerial Yoga Nederland

Route

Altijd al willen vliegen als een vogel, hang jij graag de aap uit of zou je graag een circusartiest willen zijn? Dit zijn maar een paar zinnen die je tijdens een Kinder Aerial Yoga les kan horen.

In verschillende onderzoeken is aangetoond dat yoga de prestaties op school verbetert, het zelfvertrouwen van kinderen verhoogt en het algemeen gevoel van welzijn stimuleert.

Kinder Aerial Yoga helpt de motoriek en coördinatie te stimuleren en verbeteren waar nodig. Kinderen leren vertrouwen op hun lichaam en leren ontspannen. En dat alles op een manier waarbij ze helemaal zichzelf kunnen zijn en plezier kunnen hebben.

Aanbod komen onder andere de les structuur, mindfulness voor kinderen, spelletjes, verhalen, werken met emoties, beelden en diverse materialen die samen met het doek te gebruiken zijn.Kinder Aerial Yoga is een aanvullende module die je kunt volgen als je minimaal de Aerial Yoga Fundamentals 1 hebt afgerond.


Verlopen Evenementen

Teacher Training Aerial Yoga Fundamentals 1 + 2

13 apr 11:00 - 22 apr 18:00 13 apr 11:00 - 22 apr 18:00 - Amsterdam Amsterdam
Aerial Yoga Nederland Aerial Yoga Nederland
Zelf Aerial Yoga les geven? De Aerial Yoga Fundamentals 1 2 voornamelijk bedoeld ter uitbreiding van je mogelijkheden als docent. Je leert diverse houdingen in het doek, de opbouw...   Meer info

Restore & Recharge Aerial Yoga

26 mei 10:00 - 27 mei 17:00 26 mei 10:00 - 27 mei 17:00 - Amsterdam Amsterdam
Aerial Yoga Nederland Aerial Yoga Nederland
In Restorative Aerial Yoga ga je op onderzoek uit naar waar je fysieke beperkingen liggen en hoe je meer ruimte kan maken in het lichaam. Veel van onze bewegingen in het dagelijks...   Meer info


© 2019 Lekker Stappen