Icarus Blender #6: Statusangst

Icarus Blender #6: Statusangst17 mei 20:00 - 22:30 - Amsterdam
De Ceuvel

Route

Icarus Blender #6: Statusangst
17 mei | 2000 uur | De Ceuvel

Op studie- en werkgebied ligt de lat erg hoog. Want niet alleen wil je een goed diploma op zak hebben en werk hebben waarin je je persoonlijk optimaal kunt ontplooien, je wilt hier bovendien een unieke en originele invulling aan geven. Alles om de maatschappij te laten zien wat je wel niet te bieden hebt. Maar wat nou als dat allemaal even niet lukt? Verliezen we dan onze status, hebben we dan gefaald?

-----------------------------------------------------------------

Ver reizen, vette shit beleven, van je hobby je werk maken: het zijn idealen die veel jongvolwassenen nastreven. We willen namelijk groots en meeslepend leven, en helemaal onszelf kunnen zijn. Soms zijn die idealen echter niet realistisch en worden we teleurgesteld of ontgoocheld als de werkelijkheid anders uitpakt dan gepland.Tijdens de nieuwe reeks Icarus Blenders beschouwen we de mythes die degeneratie Y voor zichzelf heeft gebouwd op het gebied van een gelukkig leven, werken en liefde. Welke mythes zijn dit en hoe gaan we om met deze hedendaagse verleidingen?

We laten mensen uit de filosofie, kunst, cultuur en wetenschap in woord, beeld en geluid hun visie geven op deze mythes. De Blender is daarmee het imperfecte avondje uit om, onder het genot van een biertje, je eens te verdiepen in een van de uitdagingen van deze tijd.

Het Blender Avond Recept

Ingrediënten:
1 kwetsbaar onderwerp
4 verschillende perspectieven
1 eetlepel verrassing
een snufje confrontatie
Mix alles op 1 avond gedurende 3 uur

WAAR?
De Ceuvel

KOSTEN
€12,50,-


Icarus Blender #7: Liefde & Seks

21 jun 20:00 - 22:30 21 jun 20:00 - 22:30 - Amsterdam Amsterdam
De Ceuvel De Ceuvel
Icarus Blender 7: Liefde & Seks 21 juni 2000 uur De Ceuvel Hoe ziet jouw liefdesleven er uit? Elke avond een Tinder-date of al jaren een toprelatie? Ook op het gebied van liefde...   Meer info


© 2018 Lekker Stappen