Lunchpauzeverhalen met Abdelkader Benali

Lunchpauzeverhalen met Abdelkader Benali25 mei 12:30 - 13:30 - Amsterdam
De Kleine Komedie

Route

De mooiste verhalen door de interessantste schrijvers. Dat wil toch iedereen.

Voorgelezen worden. Daar is niemand te oud voor. Voorgelezen worden in De Kleine Komedie. Tijdens lunchtijd. De mooiste verhalen door de interessantste schrijvers. Dat wil toch iedereen. Het zijn prachtige middagen. Met Tommy Wieringa bijvoorbeeld en K. Schippers. In een intieme setting lazen ze hun favoriete verhalen voor van andere auteurs. En door het voorlezen kwamen we en passant ook nog eens meer te weten over de voorlezers zelf. Onze magen knorren naar meer. Er komt meer. Elke laatste vrijdag van de maand. Lunchtijd, half een sharp. Deze editie met Abdelkader Benali.

In oktober stond hij samen met Lavinia Meijer met de indrukwekkende voorstelling Brief aan mijn dochter bij ons op het podium. Gebaseerd op de roman die hij schreef. 'Een avond om stil van te worden,' schreef Eindhovens Dagblad. Abdelkader schrijft naast romans en toneelstukken ook gedichten, kookboeken en over zijn fascinatie voor hardlopen. Ook maakte hij de reportage Berichten uit een belegerde stad. Dit was de oogst van een verblijf van enkele maanden in Beiroet, waar Benali in de zomer van 2006 ongewild in een oorlog verzeild raakte en waarover hij op een weblog van Vrij Nederland dagelijks verslag deed.

Verlopen Evenementen

Lunchpauzeverhalen met Thomas Rosenboom

28 sep 12:30 - 13:30 28 sep 12:30 - 13:30 - Amsterdam Amsterdam
De Kleine Komedie De Kleine Komedie
De mooiste verhalen door de interessantste schrijvers. Dat wil toch iedereen. Voorgelezen worden. Daar is niemand te oud voor. Voorgelezen worden in De Kleine Komedie. Tijdens...   Meer info


© 2018 Lekker Stappen