Sing your heart out in het Vondelpark

Sing your heart out in het Vondelpark16 apr 17:30 - 18:30 - Amsterdam
de Roos

Route
Meer info

Gratis Zangbeleving #dagvandestem

‘Sing your heart out’ in het #Vondelpark op Wereld Dag van de Stem!

Maandag 16 april wordt over de hele wereld stilgestaan bij de stem. En dat doen wij ook! Namelijk door zoveel mogelijk mensen aan het zingen te krijgen in het Vondelpark. Iedere stem is uniek en tegelijkertijd deelbaar. Hoe geef jij met jouw stem klank, kleur, tonen en woorden aan wat er van binnen leeft? Wat is jouw eigen expressie? Maar wat als je niet durft? Niet durft te spreken over wat je bezig houdt? Moeite hebt met zingen omdat je bang bent dat ’t niet mooi klinkt? Geen probleem, samen is het altijd leuk! Vier dat je je stem mag laten horen.

We versterken elkaar, tunen in en stemmen af. Dit werkt ontspannend, bevrijdend en het tovert vanzelf een lach op je gezicht. Jan-Hendrik Veenkamp start in de Roos met een korte stembevrijding, daarna gaan we het Vondelpark in. Daar laten we ons geluid horen tijdens een wandeling. Als jouw stem zich roert, reageren anderen automatisch met hun geluid. Voorbijgangers nodigen we uit om aan te haken en met hart en ziel mee te zingen.Afsluiting in de Roos met een stemverwarmende kop verse rozemarijnthee met honing!

Waar: de Roos, P.C. Hooftstraat 183
Tijd: 17:30 - 18:30 uur
Inloop vanaf 17:15 uur

Graag vooraf melden bij de receptie van de Roos, of stuur een mailtje naar info@roos.nl

Zie ook: www.roos.nl/agenda/dagvandestem/


Verlopen Evenementen

Seminar Patty Harpenau- The Soul Door, surfen met je brein

07 jul 15:00 - 18:00 07 jul 15:00 - 18:00 - Amsterdam Amsterdam
Centrum de Roos Centrum de Roos
Is dit herkenbaar? Je bent op zoek, of op weg, met een heldere koers naar je levensdoel. Maar je zit vast in de volgende vragen:' Wat, hoe en wanneer?' Vooruit denk je: 'Kom op...   Meer info


© 2018 Lekker Stappen