Oudercursus 'Effectief communiceren met kinderen'

Oudercursus 'Effectief communiceren met kinderen'17 mei 19:30 - 22:00 - Amsterdam
Gordon Training Amsterdam

Route
Meer info

Start nieuwe cursus van 8 donderdagavonden in Amsterdam (Jordaan) - 17 mei 2018

De cursus 'Effectief communiceren met kinderen' is een praktische training voor ouders, opvoeders van kinderen van 2-18 jaar, die een alternatief biedt voor straffen en belonen, waarin ruimte is voor zowel ouder als kind. Effectief door betere en duidelijke communicatie en begrip voor elkaar.

De Gordonmethode is een opvoed- en communicatiemethode die je handvatten geeft waarmee conflicten kunnen worden voorkomen en wanneer nodig opgelost zonder verliezers.

Opvoeden valt niet altijd mee. Een goede relatie met zijn kind(eren), dat wil iedere ouder.Toch voelen ouders zich zo nu en dan gefrustreerd en machteloos door het gedrag van hun kinderen. Ouders gebruiken vaak het systeem van belonen en straffen om hun kinderen in het gareel te houden, tot het vaak niet meer werkt. Andere ouders zijn zo toegeeflijk, dat zij op een gegeven moment zelf de verliezer zijn.

Meer info vind je op:
www.gordontrainingamsterdam.nl


Verlopen Evenementen

Gordon Vervolgcursus voor ouders Amsterdam

21 jun 19:30 - 22:15 21 jun 19:30 - 22:15 - Amsterdam Amsterdam
Gordon Training Amsterdam Gordon Training Amsterdam
Is het tijd voor een APK, nog wat extra oefening, of juist wat extra verdieping? Dat kan allemaal met de korte Gordon-vervolgcursus. Deze vervolgtraining is voor alle ouders die...   Meer info


© 2019 Lekker Stappen