Sisterhood of love weekend! - Women's retreat

Sisterhood of love weekend! - Women's retreat15 jun 19:00 - 17 jun 15:00 - Amsterdam
Helderheid

Route
Meer info

Twee jaar geleden zag ik een weekend vol verbinding voor me met allemaal vrouwen. Zon, natuur, plezier, verbinding, meditatie, zang, yoga, dans, vrijheid, samen eten, tentjes en een groot kampvuur.
Dit jaar gaat het echt gebeuren!

Omdat het heerlijk en magisch is om de connectie en liefde te ervaren als wij vrouwen bij elkaar komen.
Omdat het zo fijn is om plezier te hebben met elkaar en te genieten van het leven, mooie ervaringen op te doen en nieuwe herinneringen te vormen.
Omdat het geweldig is om steeds dichterbij jezelf te komen en tijd te hebben voor jezelf.
Omdat het heerlijk is om te stralen met onze talenten en die met anderen te delen.Ik nodig je uit voor dit weekend, waarin je kunt genieten van allerlei workshops met allemaal vrouwen. Alle workshops worden gegeven door talentvolle vrouwen die verbinding en liefde verspreiden. Waarin je kunt genieten van de natuur, dichterbij jezelf komen en doen wat voor jou goed voelt. Je kiest zelf waar jij aan mee wilt doen.

Er zijn 35 plekken. Laat laat alvast weten of je hier blij van wordt en je interesse hebt! En abonneer je op mijn nieuwsbrief, zodat je op de hoogte blijft en als eerste meer details hoort. Ga naar www.helderheid-coaching.nl en dan verschijnt er vanzelf een pop-up voor de nieuwsbrief. Zodra de locatie bekend en tickets beschikbaar zijn, krijg jij als eerste de kans om je plekje te reserveren.

Ik kan niet wachten! Heel veel liefs,
Nathasja© 2019 Lekker Stappen