Stoned Jesus / Mothership / Elephant Tree - Melkweg Amsterdam

Stoned Jesus / Mothership / Elephant Tree - Melkweg Amsterdam23 sep 18:30 - 23:00 - Amsterdam
Melkweg Amsterdam

Route
Meer info

"SOUND OF LIBERATION presenteert

In september bestijgt een fantastische package de nightliner. Doel? Europa omverblazen met hun loodzware, meeslepende stonerrock.

Stoned Jesus gooit een krachtige mix van psych, stoner, progressieve rock en doom in de strijd. Hiermee creëren ze een brouwsel van zware doch melodieuze klanken die verdomd zwaar op de maag ligt, maar dan wel in de meest positieve zin des woords! Emotioneel geladen teksten worden tegen een kolossale muur van melodieën gesmeten, met als troef hun track "I'm the Mountain", one of the hottest tracks in het stonerrock genre.

Het supersonische intergalactische heavy rocktrio Mothership bewijst dat pure, onversneden rock en roll weer helemaal terug is. Ze brengen een stomend hete dampende pot vol klassieke seventies rock mee naar het strijdtoneel.Het jongste leger stoners bestaat uit de relatief nieuwe formatie Elephant Tree. Deze band rees een paar jaar geleden uit de Londense stoner metalscene. Hun wapenarsenaal bestaat voornamelijk uit stoere rock en zware riffs. Kortom: stonerliefhebbers kunnen hun hart ophalen in september!

SOUND OF LIBERATION PRESENTS:
STONED JESUS / MOTHERSHIP / ELEPHANT TREE
Zondag 23 september
Melkweg Amsterdam (OZ)
Zaal open: 18:30
Tickets en meer info: www.melkweg.nl/24641

De eindtijd van onze events staat niet vast en hangt te allen tijde af van het verloop van de avond.


Verlopen Evenementen

Magic of Motown - Melkweg Amsterdam

07 mrt 19:30 - 23:00 07 mrt 19:30 - 23:00 - Amsterdam Amsterdam
Melkweg Amsterdam Melkweg Amsterdam
Het grootste feest van het jaar komt naar Amsterdam met Magic Of Motown! Met meer dan een miljoen bezoekers is dit één van de grootste Britse muzieksuccessen. Bereid je voor op...   Meer info


© 2019 Lekker Stappen