Wieland?

Wieland?14 mrt 15:00 - 16:30 - Amsterdam
Occii Kinderpret

Route
Meer info

We presenteren met trots onze jaarlijkse eigen Kinderpret Productie, waarin jullie kinderen met de Elfensmid Wieland door de poort in een schilderij stappen en op avontuur gaan, naar een magische wereld! Daar gaan ze op zoek naar het geheim van de smid en komen terecht bij verdwenen mythische wezens zoals bijvoorbeeld de Feniks, Dryade en Zeemeermin... er zijn bij de wezens veel kleine workshopjes te doen om de smid te helpen.
Ook geschikt voor speurneuzen tussen de 4 en 10 jaar!
We zijn druk bezig met de voorbereidingen en
we hopen jullie dan ook allemaal te mogen verwelkomen in de magiese wereld van WIELAND - een nieuw interactief avonturentheater door de Landbouwers.

Reserveer een plekje voor je kind op kinderpret @ occii.org of 0206717778Informatie uit ons programmaboekje en www.occii.org/kinderpret :

Wie is Wie-land? Wieland is een elfensmid uit oude verhalen… Hij heeft een geheim en ook een probleem. Er is belangrijke informatie verdwenen uit zijn magische alchemie boek… Wie heeft dat gedaan en waar zijn de wezens uit het boek naar toe verdwenen? Kom mee met de smid door de magische elfenpoort om te speuren naar vergeten sprookjesfiguren. Help Wieland van zijn vraagteken af… en vind zijn geheim!

Dit is onze jaarlijkse OCCII Kinderpret produktie, met veel plezier gemaakt en gespeeld door OCCII artiesten en vrijwilligers. Vol met workshopjes en samen spelen.
NB; Grote mensen kunnen niet mee naar Wieland (alleen in bijzondere gevallen in overleg/ begeleiders BSO) Ze kunnen elkaar sprookjes vertellen bij de bar, of even een magische wandeling maken door het Vondelpark…

woensdag 14 maart
15.00 tot 16.30 uur
van 4 t/m 10 jaar
toegang 5,00
stadspas 3,00
maximaal 40 kinderen© 2018 Lekker Stappen