Mark Sixma, RODG & Ronald van Gelderen at Panama Amsterdam

Mark Sixma, RODG & Ronald van Gelderen at Panama Amsterdam14 jul 22:00 - 15 jul 05:00 - Amsterdam
Panama Amsterdam

Route
Meer info

Een nieuw evenementmerk komt naar Amsterdam. Trance Is My Religion, een label, community en podcast zijn erg enthousiast om deze juli te lanceren in de wereldberoemde Panama-nachtclub in Amsterdam.

Hoofdact van het evenement is de langlopende producent van A State Of Trance, Mark Sixma. Mark heeft non-stop de wereld rondgereisd en werkte samen met onder meer Armin van Buuren, W & W, Andrew Rayel en Emma Hewitt.

De tweede headliner in de nacht is weer een Armada-ster, RODG. De Nederlander die in Amsterdam woont heeft al een aantal jaar constant geweldige muziek op Armada uitgebracht, hij werd door Armin zelf uitgeroepen tot de 2016-producent van het jaar. RODG heeft opgetreden voor A State Of Trance op Ibiza en Mexico.De derde headliner is een legende van de Trance-scène, de Rotterdamse inwoner Ronald van Gelderen. Met een recente samenwerking met Paul van Dyk, die deel uitmaakte van het album 'From Then On'.

Steunend op het evenement is Simon Pitt, de inwoner van Trance Is My Religion, samen met Dolvich vanuit Tsjechië om de show in stijl af te sluiten!

► MAIN ROOM

Mark Sixma
RODG
Ronald van Gelderen
Simon Pitt (UK)
Dolvich (CZ)

► SIDE ROOM – TRANCE CLASSICS

Misja Helsloot
Tim Verkruissen
Arctic Quest
Toyax

► LOCATIE - Panama, Oostelijke Handelskade 4, 1019 BM Amsterdam, Nederland.

► WANNEER - Zaterdag 14 juli 2018. 22.00 uur - 05.00 uur.

► TICKETS - Tickets voor Stage One zijn slechts € 15 (ex Fee). BEPERKTE TIJD ALLEEN PRIJS, haal ze terwijl je kunt.
goo.gl/ZrZgVp


FSOE weekender 2019 Amsterdam

19 apr 20:00 - 21 apr 05:00 19 apr 20:00 - 21 apr 05:00 - Amsterdam Amsterdam
Panama Amsterdam Panama Amsterdam
We’re proud to announce that in 2019, FSOE and Quest4Trance will join forces once again! We invite you to share your most magical FSOE moment of this year 2018 on the event page...   Meer info


© 2019 Lekker Stappen