NLP Trainersopleiding - Start 23 november 2018

NLP Trainersopleiding - Start 23 november 201823 nov 10:00 - 17:30 - Amsterdam
UNLP

Route
Meer info

Het transformeren van het wereldmodel van deelnemers en cursisten is een complex en uitdagend vak. Voor een professionele en authentieke NLP trainer is psychologische transformatie op onbewust niveau een kerncompetentie. De NLP Trainer’s Training is praktisch, direct toepasbaar, gericht op het ontwikkelen van NLP Trainer’s vaardigheden en identiteit in professionele en/of persoonlijke context.

Via “accelerated learning” leer je om deelnemers te inspireren, motiveren en transformeren op bewust en vooral onbewust niveau. Je leert niet alleen het wereldmodel van anderen te transformeren, maar ook dat van jezelf.

Het UNLP Programma tot Internationaal Gecertificeerd NLP Trainer is een uniek opleidingstraject waarmee je volledig gecertificeerd wordt tot Internationaal NLP trainer.Het is het enige programma waarin je alles leert over NLP van NLP Master Trainers Dr. Vincent van der Burg en Marcel Meijlink. Na een opleidingstraject tot NLP trainer heb je de nodige vaardigheden, inzichten en zelfvertrouwen die je nodig hebt als authentieke en professionele NLP trainer.

Voor meer informatie zie -> bit.ly/1Jz921g


Verlopen Evenementen

NLP Master Practitioner Dagopleiding - Start 26 oktober 2018

26 okt 10:00 - 17:00 26 okt 10:00 - 17:00 - Amsterdam Amsterdam
UNLP UNLP
De NLP Master Practitioner is een logisch vervolg op de NLP Practitioner Opleiding. In de NLP Master Practitioner-Dagopleiding vindt er zowel een verbreding als een verdieping...   Meer info


© 2019 Lekker Stappen