Creative Vinyasa Flow Teacher Training

Creative Vinyasa Flow Teacher Training14 sep 18:30 - 21:30 - Amsterdam
Yogaschool Noord

Route
Meer info

GEZOCHT: ENTHOUSIASTE YOGI'S DIE ZICHZELF VERDER WILLEN VERDIEPEN IN DE YOGALEER, DIE YOGALES WILLEN GEVEN, DIE ZICH VRIJ WILLEN BEWEGEN EN LEVEN VANUIT EEN AUTHENTIEK ZELF!

BEN JIJ ER KLAAR VOOR? KLAAR OM JE ONDER TE DOMPELEN IN YOGA, VINYASA, DANS, TANTRA, AYURVEDA, SELF INQUIRY, MEDITATIE EN MEER.......

AN EPIC ADVENTURE!!

GA MET ONS MEE OP AVONTUUR! AND TRANSFORM YOURSELF INTO A HEALTHIER WISER YOU!

FREEDOM OF MOVEMENT - OPEN YOUR HEART - TRANSFORM - FIND YOUR TRUTHOnze training is een docentenopleiding voor Creatieve Vinyasa Flow Yoga. Creatief omdat we je naast een solide basis waarin alle elementen uit de yogatraditie terugkomen, uitdagen om je eigen authentieke stijl en creativiteit als docent te ontwikkelen. Het programma onderscheid zich omdat we je begeleiden op je pad naar de verbinding met je ware authentieke zelf. Om van daaruit het zelfvertrouwen te ontwikkelen om je wijsheid en ervaring met anderen te delen.

Ons doel is om je op te leiden als authentieke yogadocent. We willen je in onze training de wortels meegeven voor vertrouwen, stabiliteit, kennis en balans, zodat je je van daaruit nieuwsgierig, creatief en authentiek kunt bewegen en kunt ‘vliegen’. We geloven niet in 1 bepaalde yogastijl of het ene ware pad, wij geloven in jouw individuele pad van zelfkennis en expressie.

Lees meer op: www.yogaschoolnoord.nl/teacher-trainings/vinyasa-teacher-trainings/© 2018 Lekker Stappen