Harrie Jekkers en Klein Orkest (reprise)

Harrie Jekkers en Klein Orkest (reprise)30 nov 20:00 - 22:30 - Bergen op Zoom
Theater De Maagd

Route

Na een sabbatical van 14 jaar, gevolgd door het theatersucces Jekkers en Jeroen, heeft Harrie Jekkers de smaak weer te pakken en komt (vanwege overweldigend succes) voor een tweede keer terug naar De Maagd met Klein Orkest. Niet alleen bij ons, maar ook in de rest van het land is Later is allang begonnen en vroeger komt nog 1 keer terug dit theaterseizoen uitverkocht. Reden genoeg dus voor een reprise in het nieuwe theaterseizoen.

Voordat Harrie Jekkers bekendheid kreeg als cabaretier was hij van 1979 tot 1985 zanger van de succesvolle popgroep Klein Orkest.
Nederland viel als een blok voor ‘Later is allang begonnen’, ‘Laat mij maar alleen’, ‘Koos Werkeloos’, en ‘Over 100 jaar’ (zijn jullie allemaal dood). ‘O, O Den Haag’ en ‘Over de Muur’ staan nog steeds hoog in de top 2000! Op zijn eigen cabareteske wijze vertelt Harrie Jekkers over het ontstaan en het einde van die band. Hij wordt begeleid door twee oorspronkelijk bandleden: Chris Prins (bas), Niek Nieuwenhuijsen (drums) en de nieuwe aanwinst Henk Jan Heuvelink (toetsen). Voor deze voorstelling geldt 'geen kortingen'.

Op Hoop van Zegen, de musical met o.a. Bill van Dijk en Mariska

09 mei 20:00 - 22:30 09 mei 20:00 - 22:30 - Bergen op Zoom Bergen op Zoom
Theater De Maagd Theater De Maagd
Deze oer-Hollandse musical is gebaseerd op het onverwoestbare werk van Heijermans. Leef mee met vissersweduwe Kniertje en de andere vrouwen die hun geliefden aan de zee verloren...   Meer info


© 2019 Lekker Stappen