Yoga & Relax weekend "ladies only"

Yoga & Relax weekend "ladies only"09 nov 17:30 - 11 nov 16:00 - Cadzand
Cadzand

Route

Ben jij opzoek naar wat rustmomenten in jouw leven en weet je niet goed hoe er toe te komen? Kom dan zeker mee op ons Pure-yogaweekend.

Na een meer dan geslaagd Yoga & Relax weekend in Cadzand afgelopen maart gaan we ook nu weer terug richting de Nederlandse kust.

In een kleine groep geven we ons een weekend lang over aan rust en ontspanning. Een exclusief weekend vol "ik volg mijn eigen ritme" staat op het programma.
Heb je zin om mee te doen aan onze yogasessies of samen een wandeling aan het strand te maken? Of spreekt jou genieten van een heerlijk tasje thee onder een fleecedekentje meer aan? Wel alles kan dit weekend. Er is niemand die jou wat verplicht om te doen.Zou het niet heerlijk zijn als je na het weekend kan zeggen dat jij echt genoten hebt van te luisteren naar je lichaam en er dan ook naar gehandeld hebt?

Hoe ons weekend er kan uit zien? Ja inderdaad "kan" want doordat niets moet is er heel veel ruimte om te flowen tussen de activiteiten in.
We starten onze ochtenden met een yogasessie om nadien te genieten van een ontbijt. Ook staat er 's avonds een rustige yogasessie/meditatie op het programma zodat je helemaal zen in bed kan kruipen. Alle lessen zijn heel rustig en jouw tempo is van belang, niet over jouw grenzen gaan is hier van belang.
Overdag maken we, met zij die zin hebben, een wandeling waarbij we ook onderweg nog natuurbelevingsoefeningen, wandelmeditatie enz. gaan doen.
Maar ook de infraroodsauna staat ter uwer beschikking.
Wat een verwennerij!

Onze maaltijden worden vers en met veel liefde bereid. Heerlijk toch dat je eens niet zelf hoeft na te denken over wat je op tafel gaat zetten.

Doordat we in een kleine groep vertoeven is persoonlijke begeleiding mogelijk wat een grote meerwaarde bied. Eigenlijk kan je bijna spreken van een yogaweekend op maat.

Je slaapt met 2 personen op een kamer, wat het ook weer extra fijn maakt....niet te veel drukte om je heen. Nog een extra iets om helemaal tot rust te komen.
Een 1 persoonskamer is mogelijk afhankelijk van de bezetting.

Je bent welkom op vrijdagavond 9 november vanaf 17u30.
Eet je die avond nog graag mee (in de prijs inbegrepen) dan vragen we je voor 19u aanwezig te zijn zodat we samen kunnen genieten aan tafel.
Dit weekend eindigd op zondag 11 november om 16u.

Prijs:
€ 385 (2 persoonskamer)

(inclusief: alle maaltijden, yoga en meditatiemomenten alsook de begeleiding tijdens de wandelingen en het gebruik van de sauna, beddengoed)

meer info en/of inschrijven kan enkel via info@pure-essence.be© 2019 Lekker Stappen