Retraite aan zee: Free your voice!

Retraite aan zee: Free your voice!12 aug 20:00 - 17 aug 14:00 - Castricum aan Zee
ZeeVELD

Route
Meer info

Een week van zang & stemexpressie in een schitterende omgeving!
Deze retraite draait om jou en je stem...een week van genieten, in de natuur met lekker eten, fijn gezelschap en inspirerende lessen.

Ik bied je een afwisselend programma, waarin je creatief wordt uitgedaagd om alle facetten van je stem te gebruiken. Vanuit ontspanning en lichtheid zul je vertrouwd raken met onontdekte klanken en ritmes. Ik werk zowel fysiek, expressief en dynamisch, als meditatief en rustgevend.

...Voor wie is deze retraite geschikt?
Als je geen ervaring hebt en nieuwsgierig bent naar de mogelijkheden van je stem....
Als je ervaren bent en op zoek bent naar meer verdieping in je stem, misschien heb je een technische zangopleiding afgerond, maar wil je weer meer met gevoel zingen....NB. Voor mensen die onbekend zijn met mijn manier van werken is er een intake gesprek, zodat we van tevoren kennis kunnen maken. Zo komen we erachter of het echt iets voor je is!

Onderwerpen die aan bod komen:
* hoe vergroot ik mijn bereik
* wat moet ik doen om beter om te gaan met spanning/onzekerheid
* improvisatie op muziek
* hoe krijg ik meer volume
* mantra zingen
* tekstbeleving
* hoe zorg ik dat mijn ademhaling goed is
* welke manier van performen past bij mij
* hoe zorg ik ervoor dat ik zuiver zing

...Het programma
Hierover komen per mail en via de zangpagina op Facebook telkens updates! We zullen werken met introspectieve oefeningen en expressieve opdrachten, zowel in de groep als individueel. En `s avonds is er natuurlijk kampvuur met een wijntje, zingen, zingen en nog eens zingen....

Voor de duidelijkheid nog even: ik werk niet met bladmuziek!

...Leren terwijl je in de watten wordt gelegd...
Natuurlijk is er naast de lessen alle ruimte om je eigen tijd in te vullen. Je kunt lekker gaan wandelen, zwemmen, waar je maar zin in hebt!

...Lekker eten!
Bonny van Der Burg van het bekende lunchcafé Bob`s your Uncle gaat voor ons koken! Er word 3 keer per dag een heerlijke maaltijd verzorgd met verse producten. Bonny houdt van de Mediterraanse keuken.

....De locatie: ZeeVeld! Tussen duin en strand
Deze groepsaccommodatie is zeldzaam mooi gelegen in het buitengebied van Castricum. Wanneer je de deur uitloopt ben je al direct in de duinen en een klein stukje verder sta je al bij zee. Dit bijzondere vakantiehuis aan zee heeft maar liefst 13 slaapkamers en tot zeven verblijfsruimtes, van ruim tot intiem.

Overnachten aan zee
In de nieuw aangebouwde slaapvleugel bevinden zich 13 slaapkamers en 27 bedden: zeven 2-, vier 1-, één 3- en één 6-persoonskamer(s), alle met wastafel en uitzicht op de prachtige groene omgeving. De bedden zijn eenpersoons, in de 6-persoonskamer staan twee eenpersoonsbedden - op de begane grond - en twee stapelbedden op een mezzanine. Er zijn vijf douches en zes wc's, de meeste in de gang, één tweepersoonskamer heeft een eigen douche/wc-combi.

Het hele huis voor jezelf
Alle ruimtes staan exclusief tot je beschikking: een sfeervolle eetkamer; een van alle gemakken voorziene keuken; een ruime zitkamer met televisie; een verstilde leeskamer met houtkachel én een intieme tuinkamer. Heel bijzonder is de serre met subtropische planten en oude kerkklokken.

Een bijzondere groepsaccommodatie in de natuur
Op nog geen half uur rijden van Amsterdam bevind je je in een omgeving die bijna on-Hollands aanvoelt. De groepsaccommodatie maakt deel uit van een beschermd natuurgebied; het Noord-Hollands Duinreservaat. Dit natuurgebied is ongeveer 5.300 hectare groot en daarmee één van de grootste natuurgebieden van ons land. Bos, heide, weiland, duin en strand: je hebt het binnen handbereik.

Arrangement
* 12 tot 17 augustus
* privéles en workshops van Julie Scott
* 5 overnachtingen
* dagelijks 3 uitgebreide maaltijden verzorgd door Bonny van de Burg

Bijdrage:
Prijs all incl. overnachting in een eenpersoonskamer 875,-

AANBIEDING: meld je aan voor 1 mei en ontvang 35 euro korting!
Mail naar info@juliescott.nl om je op te geven.

Voor vragen kun je natuurlijk ook altijd even bellen:
06 – 28122441 Julie Scott

Kijk op WWW.JULIESCOTT.NL/RETRAITE voor meer informatie!© 2019 Lekker Stappen