Boekenweek | interview Elske Doets

Boekenweek | interview Elske Doets13 mrt 19:00 - 21:00 - Den Haag
Paagman

Route

Dinsdag 13 maart 2018 is Zakenvrouw van het jaar 2017 Elske Doets om 19:00 uur te gast bij Paagman vestiging Fred. Zij wordt geïnterviewd door journalist Hans van Willigenburg naar aanleiding van haar boek Het lef om gelukkig te zijn. Toegang is gratis, graag aanmelden.

Boekenweek
Van 10 tot en met 18 maart is het weer Boekenweek! Dit jaar is het thema ‘Natuur’. De dichtregel van Leo Vroman ‘en toch is alles wat we doen natuur’ is dit jaar het motto bij dit thema. Gezien de feiten van Griet Op de Beeck is dit jaar het Boekenweekgeschenk en Jan Terlouw heeft het Boekenweekessay van 2018 Natuurlijk geschreven.

Het lef om gelukkig te zijn
In onze drukke en ingewikkelde moderne maatschappij heeft gelukkig iedereen wel een ultieme droom. Deze droom trekt zich niets aan van de buitenwereld en dat maakt het een betrouwbare raadgever wanneer er persoonlijke keuzes gemaakt moeten worden. Elske Doets, Zakenvrouw van het Jaar 2017, weet precies hoe ze een carrière kan sturen en maken. Dit omdat zij altijd hartstochtelijk trouw is gebleven aan haar dromen. In Het lef om gelukkig te zijn gebruikt ze haar eigen ervaringen om aan te tonen hoe je in contact kan blijven met jezelf, je verlangens en je intuïtie – ongeacht van de stress en scoringsdrang om je heen. Met haar kritische en heldere blik op de onrustige tijdgeest van nu laat ze overtuigend zien hoe je kunt bouwen aan een carrièrepad waarin jij als uniek individu steeds tot je recht komt.Elske Doets
Elske Doets (1972) is meester in de rechten en sinds 2001 reisondernemer. Door de jaren heen is zij uitgegroeid tot een topondernemer, die haar bedrijf en gezinsleven uitstekend weet te combineren. Het ogenschijnlijke gemak waarmee ze werkt, groeit en anderen inspireert, is dan ook niet onopgemerkt gebleven. In Amerika won zij tot vier keer toe een prestigieuze ondernemersprijs en afgelopen jaar is zij in Nederland verkozen tot Zakenvrouw van het Jaar. De Young Lady Business Academy, een academie die jonge vrouwen helpt een topcarrière na te streven, is onlangs door Elske opgericht.


Lezing en boeksignering bij boekhandel Paagman in Den Haag

21 apr 14:00 - 16:30 21 apr 14:00 - 16:30 - Den Haag Den Haag
Paagman Paagman
Dr. Eric Pearl en Jillian Fleer komen in april naar Nederland! Je kunt hen ontmoeten in een 2 uur durend programma, waarin ze vertellen over de principes en de praktijk van...   Meer info


© 2018 Lekker Stappen