Rite van de Baarmoeder Den Haag

Rite van de Baarmoeder Den Haag07 sep 19:30 - 22:30 - Den Haag
Tao Touch - Klassieke Shiatsu & Coaching

Route

Het moment is nu aangebroken dat elke vrouw zich mag herinneren wie ze werkelijk is. Boordevol power en daarmee ook zacht, liefdevol en wijs.

De Rite van de Baarmoeder (ook wel de 13de Munay Ki genoemd) is een sjamanistische inwijding, die haar oorsprong vindt bij de jungle sjamanen in het Amazonegebied en is in de wereld gebracht middels een intense lijn van krachtige vrouwen. Ze helpen ons herinneren dat 'de baarmoeder geen plek is om angst en pijn in op te slaan, het is een plek van creatie en geboorte van leven.'

De inwijding heelt de oorspronkelijke moederwond, de voorouderlijke vrouwenlijn evenals trauma, pijn en angst die in de baarmoeder/ buik opgeslagen ligt ten gevolg van onderdrukking van de vrouwelijke energie.Laten we onze baarmoeder helen. Laten we de baarmoeders van onze moeders, zussen en dochters helen. Laten we de baarmoeder van alle vrouwen die ons voor zijn gegaan helen. Op deze manier brengen we ook heling aan Moeder Aarde.

Het ritueel heelt je en laat je herboren worden in schoonheid, kracht en waardigheid van jouw (vrouw) zijn. Het herstelt jouw persoonlijke balans tussen Yin (vrouwelijke energie) en Yang (mannelijke energie).

DELEN IS FIJN. Weet je vrouwen die dit goed kunnen gebruiken en geïnteresseerd zijn in de Rite? Deel dit bericht dan verder.

Wanneer: vrijdag 7 september a.s.
Waar: Den Haag.
Bijdrage: € 45,-
Heb je de Rite al eerder bij ons ontvangen?: € 25,00
Deelnemers: 4 - 6 deelneemsters
Tijd: 19.30 - uiterlijk 22.30 uur. (Afhankelijk van de hoeveelheid deelnemers)
Womb Keepers: Nelleke Staal en Jacqueline van Mierlo.
Aanmelden: s.v.p. voor 31 augustus a.s.
Na ontvangst van de inwijding ben je zelf een Womb Keeper en mag je als vrouw de rite verder delen.

De Rite is geschikt voor iedere vrouw, ook wanneer de baarmoeder niet langer aanwezig is. De energie van de baarmoeder blijft namelijk aanwezig.
N.B.: Ben je zwanger of verwacht je een IVF terugplaatsing in die periode? Neem dan vooral vooraf even contact met ons op.


Verlopen Evenementen

Womb Keepers Cirkel

06 okt 13:30 - 16:00 06 okt 13:30 - 16:00 - Den Haag Den Haag
Tao Touch - Klassieke Shiatsu & Coaching Tao Touch - Klassieke Shiatsu & Coaching
Op 6 oktober a.s. geven we wederom een Womb Keepers Cirkel. Dit is een verdiepende sessie speciaal voor de vrouwen die de Rite van de Baarmoeder hebben ontvangen. Het maakt niet...   Meer info


© 2018 Lekker Stappen