Kindertheater Kaboem!: Walvissst…! (3+)

Kindertheater Kaboem!: Walvissst…! (3+)25 jul 15:00 - 15:40 - Den Haag
Zuiderparktheater

Route

Op woensdag 25 juli presenteert het Zuiderparktheater de voorstelling Walvissst…!: een muzikale voorstelling over vriendschap, verstoppen en afscheid nemen. Vol gespetter en zee(mans)liedjes.

Over Walvissst…!
De muzikale en zachtmoedige voorstelling Walvissst…! is bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 2 tot 6 jaar. De voorstelling is geïnspireerd op het Prentenboek van het Jaar De kleine Walvis van Benji Davies. Waar kun je een kleine walvis verstoppen in huis? (Een kleine walvis is ook best groot!) In een kast, onder je bed? Papa mag hem niet vinden! Dan moet hij vast en zeker terug naar zee. Maar die kleine walvis is mijn vriend! Ssst… kleine walvis! Wees nou stil of ben je toch liever in de grote, blauwe zee? Een heerlijke voorstelling, vol gespetter en zee(mans)liedjes, over thema's als vriendschap en eenzaamheid.Tickets (inclusief servicekosten)
- Voorverkoop: € 8,00 (consumptie inbegrepen)
- Aan de poort: € 9,00 (consumptie inbegrepen)
- Ooievaarspas: € 3,50 (consumptie niet inbegrepen). Let op: U kunt op elke pas maar 1 kaartje aanschaffen en u moet het kaartje aan de kassa laten controleren.
- Familiepakket: 4 kaarten (alleen voorverkoop) € 26,00 (4 consumpties inbegrepen) (dit is 15% korting per toegangskaartje)


Verlopen Evenementen

Korenfestival Den Haag

23 sep 11:00 - 18:00 23 sep 11:00 - 18:00 - Den Haag Den Haag
Zuiderparktheater Zuiderparktheater
Dit seizoen presenteert het Zuiderparktheater alweer de vierde editie van het Korenfestival: een festival voor koren in Den Haag en omstreken. Het Korenfestival is vier jaar...   Meer info


© 2018 Lekker Stappen