Madball + support: Cornered & Hamerhaai - Burgerweeshuis

Madball + support: Cornered & Hamerhaai - Burgerweeshuis24 aug 20:00 - 23:00 - Deventer
Het Burgerweeshuis

Route

Wie het over New York Hardcore heeft, heeft het over Madball. Al bijna dertig jaar (sinds 1989) stuitert dit viertal, uit New York afkomstige, hardcore veteranen over de wereld met ongeëvenaarde alles vernietigende Hardcore Punk. Met albums als ‘Set if Off’ en ‘Hold it Down’ leverden ze absolute klassiekers en zijn ze niet meer weg te denken uit het internationale hardcore landschap. Ook in Nederland is de band geliefd denk alleen maar aan de legendarische shows die de band gaf op festivals als Waldrock en Dynamo Open Air.
Dat Madball nog altijd met de top mee kan is geen verrassing en bewezen ze dan ook met hun laatste, goed ontvangen, album ‘Hardcore Lives‘. Met deze titel heb je direct een goed beeld over vanavond.

Supports: Cornered + HamerhaaiCornered

Hardcoreformatie Cornered uit Leeuwarden heeft sinds hun demo bijna 10 jaar geleden niet stil gezeten. Enkele hoogtepunten waren een volledige Amerikaanse tour, shows met Obituary en Sepultura en het album Sudden Death in 2015. De release waar de band zes jaar naar toe had gewerkt. In een nieuwe bezetting kwam de band terug om te laten zien hoe hardcore zonder opsmuk en poeha klinkt.
In 2016 is de nieuwe 12″ Maxi HATE MANTRAS uitgebracht op Strength Records en vervolgens een split met Backfire. Cornered is met afstand de beste hardcore band van Nederland.

Hamerhaai

Hamerhaai is afkomstig uit het Oosten met tegenwoordig Zwolle als uitvalsbasis. Spelen vooral heel erg hard. Vroeger heette deze band Dirty East Godverdomme, tegenwoordig Hamerhaai. De fans weten genoeg!


Verlopen Evenementen

GitGo Blues Festival 2018 in Burgerweeshuis

22 dec 18:00 - 23 dec 00:30 22 dec 18:00 - 23 dec 00:30 - Deventer Deventer
Het Burgerweeshuis Het Burgerweeshuis
Voor het derde achtereenvolgende jaar organiseert De Blueskrant het GitGo Blues Festival in Deventer. Dit jaar voor het eerst in samenwerking met het Burgerweeshuis. Een...   Meer info


© 2019 Lekker Stappen