Armored Saint + Act of Defiance

Armored Saint + Act of Defiance10 aug 19:30 - 23:00 - Eindhoven
Dynamo

Route

Loud Noise & Dynamo presenteren: de Amerikaanse heavymetalband Armored Saint naar Dynamo, samen met Act Of Defiance, op vrijdag 10 augustus.

Armored Saint, bestaande uit John Bush, Joey Vera, Jeff Duncan en de Sandoval broers, begon in 1982 en beleefde veel succes in de jaren ‘80 met de eerste albums. Toen gitarist Dave Prichard overleed in 1990 bleef het stil rondom de band. Zo stil zelfs dat de band uit elkaar ging nadat zanger John gekozen werd als nieuwe zanger van de bekende thrashmetalband Anthrax.

In 1999 besloten John Bush en Joey Vera Armored Saint weer tot leven te roepen en sindsdien staat de heavymetalformatie weer op de planken. Het meest recente album van de muzikanten, Win Hands Down, kan beschouwd worden als een van de zeven wonderen van moderne metal.
Op het podium blijft het spel van Armored Saint ijzersterk. De band staat met veel energie op het podium en de vocalen van John Bush klinken loepzuiver en krachtig.

De support voor deze show is de extreme metalband Act Of Defiancee, ook afkomstig uit Los Angeles.

Met de gebundelde krachten van Chris Broderick en Shawn Drover (ex-Megadeth), Henry Derek Bonner en Matt Bachand bracht de groep tot nu toe twee platen uit. De muziek van Act of Defiance is te omschrijven als “no-nonsense”. Gitaren domineren de tracks en indrukwekkende solo’s zijn niet te missen. De vocals van de zanger variëren sterk, de luisteraar geniet niet alleen van rauwe zang, maar ook growls en screams komen tevoorschijn in de tracks van AoD.

Mis de show van deze twee krachtige bands niet!

Datum: 10 augustus
Kaarten vvk: 20 euro
Deurprijs: 25 euro

Zaal open: 19:30 uur
Aanvang show: 20.00

Let op, deze tijden zijn onder voorbehoud!


Excel + No Redeeming Social Value & One Night Stand

24 mrt 15:00 - 18:00 24 mrt 15:00 - 18:00 - Eindhoven Eindhoven
Dynamo Hardt Dynamo Hardt
LET OP, OP DE TICKETS STAAT EEN DATUM VAN 8 AUGUSTUS 2018, DIT IS NIET DE DATUM VAN DE SHOW. Deze datum staat er op, omdat Dynamo gaan overstappen naar een andere ticket provider...   Meer info

Remember Kurt Cobain, In Utero + Captain Albatross and more

06 apr 19:30 - 23:00 06 apr 19:30 - 23:00 - Eindhoven Eindhoven
Dynamo Metal Dynamo Metal
05 April 1994, vandaag 24 jaar geleden beroofde Kurt Cobain zich van het leven. Vandaag over exact 1 jaar zullen we zijn muzikale erfgoed eren. Kurt de zanger van het...   Meer info


© 2019 Lekker Stappen