Gelukskunde voor moeders

Gelukskunde voor moeders14 nov 09:30 - 11:30 - Eindhoven
Groeiplein

Route
Meer info

NOG 4 PLEKKEN VRIJ

KIESKRACHT
Om je Hartewensen waar te maken heb je kieskracht nodig. Kieskracht is een creatiekracht waarmee je jouw persoonlijk (gezins)geluk creëert/vergroot. Tijdens 'Gelukskunde voor moeders' schenk ik, samen met andere moeders, aandacht aan jou, aan jouw Hartewens en hoe jij je eigen keuzes maakt. Er is geen vast programma. We kijken wat er speelt en van daaruit gaan we aan de slag.
We delen ervaringen met elkaar en gaan creatief aan de slag. Je gebruikt je verbeelding, je lijf en je creativiteit. Vanuit mijn kennis en ervaringen als gezinskaraktercoach / keuzespecialist zal ik tips, tools en soms een nieuwe invalshoek met je delen. Het doel is jou een stap verder te helpen in het creëren van jouw persoonlijk (gezins)geluk.Een deelnemer schreef over haar ervaring:
"Vanochtend de Gelukskunde gevolgd bij Gerty Hakkens-Hoefnagels van het Groeiplein. Bedankt voor n heel inspirerende ochtend Gerty Hakkens-Hoefnagels ! Ik heb letterlijk lucht gekregen. Ik ben gevuld met positieve energie en nieuwe ideeën. En het idee wat spontaan tijdens ons gesprek ontstond ga ik komende week uitwerken en concreet maken. Dank voor de Gelukskunst!
En..het Groeiplein is een hele fijne plek om te zijn. Rust, ruimte en sfeer zijn in een fijne balans!"

INSPIRATIE
Oktober 2014 kreeg ik voor mijn verjaardag van mijn toen 9-jarige dochter een houten hart met daarin een opgerold briefje. Op dat briefje schreef ze de Hartewens voor mij: "Ik wens dat je heel gelukkig wordt en bent!".

Dat gun ik iedere moeder, ook jou: dat jij gelukkig wordt en bent. Vooral die 'en bent' vind ik geniaal van mijn dochter. Met deze Hartewens raakt ze precies de kern van mijn werk. Je kunt je hele leven gelukkig willen worden en het nooit zijn.
Het gaat om NU:
- hoe gaat het met je?
- wat wil je graag realiseren?
- wat heb je nodig?
- welke keuzes helpen je daarbij?
- hoe ga je om met die momenten waarop het lastig wordt?
(als je jezelf tegenkomt, de welbekende beren op de weg en ook de afleiding)

Ooit vond ik dit heel lastig en soms zelf onmogelijk. Hoe kies je wat het beste is voor jou, voor je kind, voor je gezin? Al doende heb ik daarin veel ontdekt en geleerd. Ik zag wat wel en wat niet werkte en dat geef ik graag door aan andere moeders.

PRAKTISCHE INFORMATIE
- Iedere 2e w(o)ensdag van de maand
- Van 09.30 tot 11.30 uur.
- Voor 25 euro ben je erbij.
- Na betaling is je plek definitief.
- Alle bedragen zijn inclusief 21% BTW en per persoon.
- Je maakt kennis met de heerlijke verse theeën van Lente Thee en Chocolade. Heb je liever koffie of een sapje, dat is er ook.

Met liefs en hartelijks,

Gerty Hakkens-Hoefnagels
Gezinskaraktercoach en keuzespecialist voor moeders die een inspirerend voorbeeld voor hun kind(eren) (willen) zijn door hun persoonlijk (gezins)geluk te creëren en vergroten.
#liefhebbenmetlef #vangedoenaargedijen #AANgaan
Hartewens Coaching, Buro voor Zelfvertrouwen voor Moeder èn Kind
www.hartewenscoaching.nl


Verlopen Evenementen

Gelukskunde voor moeders

12 dec 09:30 - 11:30 12 dec 09:30 - 11:30 - Eindhoven Eindhoven
Groeiplein Groeiplein
NOG 4 PLEKKEN VRIJ KIESKRACHT Om je Hartewensen waar te maken heb je kieskracht nodig. Kieskracht is een creatiekracht waarmee je jouw persoonlijk (gezins)geluk creëert/vergroot...   Meer info


© 2019 Lekker Stappen