Event Laat je rugzak los

Event Laat je rugzak los23 jun 10:00 - 24 jun 17:30 - Enschede
Mahatma Revier

Route

Heb jij ook zo’n stemmetje in je dat zegt dat je niet goed bent zoals je bent?

Dan heb je moeite om zichtbaar te zijn.
Dan please je en ga je over je eigen grenzen om erkenning te krijgen.
Het gevoel van afwijzing is echt een dingetje voor je.
Genieten van het leven is er al helemaal niet bij.

Je wordt geleefd door onzekerheden, door twijfels en emoties waar je niet blij van wordt. Misschien herken jij jezelf hierin. Je weet ook niet goed hoe je dit kan veranderen, want elke keer kom je weer in hetzelfde cirkeltje terecht. Eigenlijk is het allemaal onzin en is het niets meer dan een negatieve mindset waardoor je geleefd wordt.Zet een stap en maak het event 'Laat je Rugzak los' mee. Hierdoor laat je de afkeuring los en ontdek je jezelf. Daardoor krijg je meer vrijheid en vreugde in je leven.

Je kunt natuurlijk oud worden zoals je nu bent en dat is helemaal prima. Maar als je een stemmetje diep van binnen hoort dat er ook voor jou meer is weggelegd, dan is het misschien nu wel tijd om daar naar te luisteren.
Het gevecht tegen jezelf en tegen de omstandigheden laat je los.
Dan kan je eindelijk echt jezelf zijn, je kwaliteiten gaan leven en echt genieten.

Psssst. De prijs is nu nog super laag en je mag een tweede persoon gratis meenemen, zolang dat staat vermeld op onze website. Zou ik doen...

T/m 4 mei a.s. geldt een vroegboekprijs van slechts € 77 en de tweede persoon gratis (zolang dat op onze site vermeld staat).
Van 5 mei t/m 8 juni 2018 geldt een vroegboekprijs van € 97 en de tweede persoon gratis (zolang dat op onze site vermeld staat).
Vanaf 9 juni bedraagt de prijs € 127,- en de tweede persoon gratis (zolang dat op onze site vermeld staat).© 2019 Lekker Stappen