Mediumschap in de (je)Praktijk)

Mediumschap in de (je)Praktijk)11 nov 10:00 - 16:00 - Enschede
Mediumschool Soulconnections

Route

Als je eenmaal bezig bent met de ontwikkeling in je gevoeligheid op Psychic level en of Mediamiek.
Dan komt er een punt in je ontwikkeling dat je voelt dat je er klaar voor bent.
Je hebt vertrouwen gekregen,je bent gewend aan de power en het blenden met iemands ziel en de energie van overleden dierbare.
En nu dat aan is wil je kilometers gaan maken,
Je wil graag mensen helpen om bij zichzelf te komen door in te tunnen op de persoon en de soul te readen en te geven wat nodig is,wellicht mag je een brug bouwen tussen de twee werelden en een prachtig contact maken met een overleden dierbare.
De ethiek ,atmosfeer&afstemmen met de geestenwereld vooraf gaande aan een prive-Reading komt deze dag ter sprake.Hoe maak je jezelf zichtbaar,want als je zo gevoelig bent als jij en je mag een doorgeefluik zijn heeft de spirituele wereld wel een voertuig nodig om mensen te bereiken.We gaan ook kijken hoe doe je een op een sessies en the do And donts
Een dag vol met inspiratie tips en adviezen hoe jij jou praktijk vorm mag geven en een lichtje mag zijn voor de twee werelden.

Heb je reeds al een praktijk en wil je de puntjes op de i zetten,je bent meer dan welkom.
Mediumschap in de ( je praktijk) is voor medium die reeds al een aantal jaren ervaringen hebben in het mediumschap,doormiddel van training demonstraties en werk ervaring.

Wanneer 11 november 2018
10:00-16:00
Inc koffie en thee.
75€
Waar:Mediumschool Soulconnections.nl
Het Bijvank 105
7544 DA Enschede
Aanmelden :daniellenijhuis@gmail.com© 2019 Lekker Stappen