Birth of Joy in Atak

Birth of Joy in Atak25 mei 20:00 - 23:30 - Enschede
Poppodium Atak

Route

Support: TBA
Tickets: bit.ly/BOJ-25mei

Na zo'n beetje oneindig getourd te hebben door gans Europa (oké, ook een beetje in Amerika en Afrika) heeft Birth of Joy zich inmiddels bewezen als een ware liveband die niet stil kan -en vooral, wil- zitten. Met meer dan 450 shows in de afgelopen 3 jaar doen ze menigeen herinneren aan betere tijden. Toen Rock & Roll nog recht in je bek was en iedereen zich de longen uit het lijf schreeuwde in elke plek en stad waar maar een podium stond.

Hoewel zeker geïnspireerd door de psychedelische kant van de jaren '60 en '70, heb je niet het gevoel dat je terug wordt gezogen in de vergoorde Perzische tapijten die je bij de plaatselijke kringloopwinkel om de hoek hebt opgesnord. Natuurlijk, er zijn psychotische jams - dat wordt zeker niet ontkent, laten we wel wezen - maar in de slacentrifuge met stoner en grunge, inclusief de punk instelling, is Birth of Joy vooral een band die in het bezit is van een eigen(wijs) smoelwerk.In februari 2018 komt de band met het nieuwe album "HYPER FOCUS". Er wordt nog verder afgestapt van de standaard rock & roll sound uit de jaren '60 en '70 en de band vernieuwt zichzelf wederom door de stoner, punk en nu zelfs ook progrock en jazz invloeden binnen te laten. Tegelijkertijd gaan ze terug naar hun roots, want door het opname proces puur en simpel te houden. Ligt het eindresultaat zo dicht mogelijk bij Birth of Joy's ongeëvenaarde live-energie!


Verlopen Evenementen

Dutch Craft Beer Festival zaterdag 12 mei 2018 Enschede

12 mei 13:00 - 21:00 12 mei 13:00 - 21:00 - Enschede Enschede
Poppodium Atak Poppodium Atak
De voorverkoop is begonnen! Early Beer Tickets bestel je via www.craftbeerstore.nl Alweer de 4e editie van het Dutch Craft Beer Festival. 16 geweldige brouwers met meer dan 60...   Meer info


© 2019 Lekker Stappen