Masterclass Paul van der Eerden

Masterclass Paul van der Eerden14 mrt 13:00 - 15 mrt 15:00 - Groningen
Academie Minerva Groningen

Route

De internationaal bekende kunstenaar Paul van der Eerden geeft een Masterclass tekenen voor studenten / alumni van de bachelors en masters van Academie Minerva. Paul van der Eerden is één van Nederlands meest gewaardeerde tekenaars van dit moment. Zijn werk is opgenomen in de collecties van o.a. Stedelijk Museum Amsterdam, Museum Boijmans Van Beuningen Rotterdam en het Rijksmuseum. Verder ook in buitenlandse musea en privé verzamelingen. Van 8 april t/m 17 juni is zijn werk te zien in de tentoonstelling SAD ALCHEMY in Museum De Buitenplaats in Eelde.

Academie Minerva, Museum De Buitenplaats en de vakgroep kunstgeschiedenis van de Rijksuniversiteit Groningen hebben gezamenlijk het 'tekeningen initiatief' Drawing North opgezet. Drawing North wil het tekenen stimuleren en breed onder de aandacht brengen met een verscheidenheid aan activiteiten zoals lezingen, tentoonstellingen en masterclasses. De masterclass van Paul van der Eerden is hierin een bijzondere bijdrage. De resultaten van de masterclass zullen worden opgenomen als een zelfstandige presentatie in de tentoonstelling SAD ALCHEMY. Een unieke kans dus!Meld je bijtijds (vóór 12 maart) aan voor deze masterclass en ontwikkel je tekentalent onder 'meesterbegeleiding' van Paul van der Eerden. Tijden: woensdag 14 maart van 13 tot 20 uur, donderdag 15 maart van 10 tot 15 uur. Lokaal P1.02.
Opgeven via mail bij docent Allie van Altena, a.van.altena@pl.hanze.nl


Movie night Arteva!

29 mrt 19:00 - 21:00 29 mrt 19:00 - 21:00 - Groningen Groningen
Academie Minerva Groningen Academie Minerva Groningen
Thursday 29th March 7PM we will screen the movie Loving Vincent in A32. (4th floor elevator). The film Loving Vincent is world's first painted movie. The movie is about the last...   Meer info


© 2018 Lekker Stappen