Maaike Ouboter | De Oosterpoort

Maaike Ouboter | De Oosterpoort02 dec 20:00 - 23:00 - Groningen
De Oosterpoort

Route

Als uit het niets scoorde singer-songwriter Maaike Ouboter een enorme hit met 'Dat Ik Je Mis', na haar auditie voor de Beste Singer-Songwriter van Nederland. 'Wat nu?' is de vraag die Maaike zichzelf vorig jaar na haar doorbraak in 2013 stelde. Wat nu, na het overweldigende succes van 'Dat Ik Je Mis', het debuutalbum 'En Hoe Het Dan Ook Weer Dag Wordt', de clubtour, theatertours en de festivals die volgden. Haar nieuwe album, 'Vanaf Nu Is Het Van Jou', is het antwoord op die vraag.

Na die achtbaan nam Maaike Ouboter de tijd om stil te staan, om na te denken en om inspiratie op te doen voor nieuwe liedjes. Door vervolgens te praten met allerlei - voor haar onbekende - mensen en te luisteren naar hun persoonlijke verhalen. “Want iedereen heeft een verhaal. En dat wilde ik horen, en bovendien ontdekken wat het met mij zou doen.” Deze bijzondere ontmoetingen vormen de basis voor 'Vanaf Nu Is Het Van Jou'.Maaike Ouboter verwerkte de verhalen, maakte ze zich vervolgens eigen en is nu klaar om ze weer door te geven. Op 2 december presenteert ze haar nieuwe album in De Oosterpoort.

Luister, voel, vind er wat van; vanaf nu is het van jou.


Verlopen Evenementen

Amsterdam Sinfonietta & Blaudzun | De Oosterpoort

09 jan 20:15 - 22:00 09 jan 20:15 - 22:00 - Groningen Groningen
De Oosterpoort Klassiek De Oosterpoort Klassiek
De Breder dan klassiek’ nieuwjaarstournee van Amsterdam Sinfonietta verovert langzamerhand heel Nederland. De unieke optredens van het strijkorkest met artiesten uit de pop, jazz...   Meer info


© 2019 Lekker Stappen