Soof de Musical

Soof de Musical28 nov 20:00 - 02 dec 22:00 - Groningen
MartiniPlaza Groningen

Route

Alle ingrediënten van de filmhit zitten in het recept voor Soof de Musical, die in het najaar van 2018 in première gaat. Soof de Musical viert de onvolmaaktheid van het leven met liefde, muziek en humor.

Soof, kort voor Sophia heeft het helemaal voor elkaar. Drie leuke kinderen, een klein cateringbedrijfje, een lieve man Kasper en een heerlijk huis. Maar het cateringbedrijfje wil niet echt van de grond komen, haar drie kinderen slokken al haar tijd op en ze kan niet echt rekenen op Kasper, die zijn tijd vooral in zijn eigen werk stopt. Soof nadert inmiddels de 40 en vraagt zich af: “is this all there is?”

Het wordt meeleven en lachen om de manier waarop de dappere, chaotische en romantische Soof worstelt met de sleur, tegenslagen en teleurstellingen die vrouwen dagelijks tegenkomen. Soof is een spiegel die reflecteert op het leven van de Nederlandse vrouw, maar vooral ook relativeert met humor en romantiek in een feel good sfeer.Soof de Musical is nieuwste productie van het productie- en maakbedrijf Cook a Dream in samenwerking met de theaters in Heerlen, Rotterdam/Luxor en Breda/Chassé en met RTL Live entertainment. Cook a Dream kwam in 2015 al met De Tweeling naar MartiniPlaza. Met hoofdrollen voor o.a. Maike Boerdam (Soof), Matteo van der Grijn (Kasper) en Henriette Tol (Moeder Soof).

Speciaal
Soof heeft tijdens deze speciale musical heel wat extra's in petto voor haar gasten, de musical is namelijk niet alleen een genot voor zicht en gehoor, maar ook voor geur en smaak. Dichter bij Soof kun je niet komen. Ze nodigt het publiek uit in haar leven; je neemt als het ware plaats in haar keuken, die midden op het podium staat. Tijdens de voorstelling geniet je mee van ontelbare herkenbare chaotische situaties, prachtige muziek, en krijg je ook enkele van haar culinaire creaties voorgeschoteld. Er wordt gedronken, gelachen, gehuild, geschreeuwd, gekookt en geprutst. Want het leven ís nou eenmaal niet altijd even makkelijk. Zeker niet als je veertig bent. En druk. En niet perfect.


Verlopen Evenementen

Reis&Co Event

05 jan 10:00 - 06 jan 17:00 05 jan 10:00 - 06 jan 17:00 - Groningen Groningen
MartiniPlaza Groningen MartiniPlaza Groningen
Of je nu een zonaanbidder, doorgewinterde avonturier, cityhopper of het liever dichtbij huis zoekt, tijdens het Reis&Co Event vind je het allemaal onder één dak. Ontdek nieuwe...   Meer info

The Addams Family

17 jan 20:00 - 03 feb 18:00 17 jan 20:00 - 03 feb 18:00 - Groningen Groningen
MartiniPlaza Groningen MartiniPlaza Groningen
De griezelig hilarische musical The Addams Family met sterrencast, live orkest, prachtige decors en spectaculaire effecten mag u niet missen! Met Pia Douwes, Johnny Kraaijkamp...   Meer info


© 2019 Lekker Stappen