Mindful Safari Tanzania

Mindful Safari Tanzania13 jul 07:00 - 26 jul 23:00 - Hoorn
Mindful Adventure

Route
Meer info

Een roadtrip afgewisseld met wandeltochten op paradijselijke plekken in de wilde natuur van Noord-West Tanzania.
Met landcruisers rijden we van Arusha – Ngorongoro Krater Hoogland – Serengeti – Mwanza Rock City – Rubondo Island en Gombe National Park terug naar Arusha.
We doen rituelen in een authentiek Masaï dorp, speuren naar leeuwen en cheeta's in de Serengeti, genieten van Afrikaanse muziek en dineren aan de romantische baai van Mwanza, bivakkeren op het oereiland Rubondo, heimat van nijlpaarden en krokodillen, steken door naar paradijselijk Gombe om de chimpansees van Jane Goodall te ontmoeten alvorens we terugkeren naar Arusha.

Een Mindful swing!
Daar doorheen weven wij een Mindful programma met als doel meer en meer te zijn met wat zich aandient. De hobbels en kuilen die we in Tanzania zullen tegenkomen zijn onze waardevolle leermeesters. We kijken wat het met ons doet en waar we in verzet gaan. We ondersteunen elkaar om die eeuwige strijdbijl, naar hoe de dingen zijn, te begraven.Ergens ga je tegenkomen dat je het leven niet genoeg vertrouwt om je over te kunnen geven.
En hoe ga je vervolgens opnieuw ontdekken of versterken dat er een vriendelijkheid is in het bestaan?
Daar zijn wij voor: mindfuladventure.nl/feel-the-heartbeat-of-nature/

Karibu (welkom) in Tanzania


Verlopen Evenementen

Mannensafari Tanzania

14 sep 08:00 - 27 sep 22:00 14 sep 08:00 - 27 sep 22:00 - Hoorn Hoorn
Mindful Adventure Mindful Adventure
Walk the rhythm of the Earth mannensafari Tanzania Heb je er behoefte aan om met een frisse blik te onderzoeken wat het betekent om man te zijn? Zoek je naar helderheid over wat...   Meer info


© 2018 Lekker Stappen