EmigratieBeurs 2019

EmigratieBeurs 201909 feb 10:00 - 10 feb 17:00 - Houten
EmigratieBeurs

Route

Met meer dan 1 miljoen vacatures in het buitenland, ruim 11.000 bezoekers en 200 exposanten, is de EmigratieBeurs hét trefpunt voor de emigratiebranche. Gezocht worden: vaklieden uit bouw en transport, ingenieurs, leraren, medische specialisten, verzorgend personeel, IT’ers, ondernemers en veel meer. Neem je CV of business plan mee, volg de vele presentaties, oriënteer, informeer en doe zaken!

Met drie vertrekhallen, is de EmigratieBeurs een wereld aan kansen. De Europese vertrekhal met emigratiedeskundigen en diverse makelaars uit Spanje, Duitsland, Frankrijk, Hongarije, Oostenrijk en Zwitserland. De Overzeese vertrekhal met bestemmingen als het Caribisch-Nederland, Canada, USA, Australië en Nieuw-Zeeland. In de Scandinavische hal meer dan 120 gemeentes, bedrijven en instellingen uit Zweden, Noorwegen, Denemarken en Finland op zoek naar personeel en ondernemers. Dit jaar de Emigratie Express naar Zweden, waarbij gemeentes en bedrijven uit Småland op korte termijn op zoek zijn naar personeel. Vergeet daarom niet je Engelse CV mee te nemen naar de beurs om direct te kunnen solliciteren.Welcome to Scandinavia
De Scandinavische landen Noorwegen, Zweden, Finland en Denemarken worden deze 23e editie van de EmigratieBeurs extra uitgelicht. De rust en ruimte, de prachtige natuur en een met Nederland vergelijkbaar sociaal klimaat en een groeiende economie zorgen er onder andere voor dat al jaren lang vele Nederlanders naar Scandinavië vertrekken.
Diverse Scandinavische regio's, makelaars, fiscalisten en bedrijven helpen u op de EmigratieBeurs met uw emigratieplannen. Bezoek gerichte presentaties over wonen en werken in de Scandinavische landen en kom de Scandinavische sfeer proeven in de speciaal ingerichte Scandinavië hal.

Summer Jobs
Dit jaar voor de tweede keer het thema “Summer Jobs” op de beurs, in samenwerking met UWV EURES. Tijdens de EmigratieBeurs zoeken horeca- en toerismebedrijven gemotiveerd personeel voor entertainment-, dans-, acteer-, fitness-, sport- of recreatie-activiteiten in het buitenland.

Contact Center Jobs Europe
Ook dit jaar weer terug op de beurs in samenwerking met UWV EURES het thema “Contact Center Jobs Europe”. Als je wilt werken in een dynamische internationale omgeving met doorgroeimogelijkheden en opleidingen, bezoek dan de diverse buitenlandse werkgevers die op zoek zijn naar kandidaten die goed Nederlands spreken en voor een internationaal contact/callcenter willen werken.

Healthcare Jobs Abroad
Dit jaar voor de vijfde achtereenvolgende keer in samenwerking met UWV EURES. Ruim 30 internationale ziekenhuizen, zorginstellingen en wervingsbureau ’s zijn op zoek naar medische specialisten en verpleegkundigen – permanent of tijdelijk. Je kunt kiezen uit diverse bestemmingen: Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Zweden, Noorwegen, Finland, Engeland, Ierland en het warme Caribisch Nederland.

Emigration Express to Sweden
Enkele Zweedse bedrijven en gemeenten uit Småland willen jouw al binnen 6 maanden hebben. Zij staan met concrete vacatures op de beurs, en zijn met name op zoek naar technici en industrieel personeel. Maar zoeken ook medisch personeel, ITers, horeca personeel en leraren. Je zal door hen worden geholpen met jouw emigratie naar Zweden, met o.a. een talencursus, huisvesting, scholing voor de kinderen en een begeleidingsprogramma voor de (eventuele) echtgenot(e). Dus neem je Engelse C.V. mee naar de beurs en solliciteer meteen!

Of je nu op zoek bent naar rust, ruimte, een natuurlijkere omgeving, een nieuwe baan, een start als ondernemer of wellicht bent je Nederland gewoon zat.

De EmigratieBeurs is een wereld aan kansen.

Tickets:
Online €12,50
Aan de deur: €17,50
(kinderen onder 12 jaar kunnen onder begeleiding gratis naar binnen)© 2019 Lekker Stappen