Meet-Up Boost Retreat South Africa

Meet-Up Boost Retreat South Africa16 mei 19:00 - 22:00 - Naarden
BOOST

Route

WE BELIEVE LIFE IS AN ADVENTURE

- Creëer leiderschap
- Authenticiteit
- Power
- Onafhankelijkheid
- Communicatie inzichten
- Loslaten van niet werkbare patronen
- Lef om te groeien
- Geduld, kalmte en rust in het hoofd

Het leven is een mooie reis om zo dicht mogelijk terug te komen naar jouw authentieke zelf. Dit wordt de reis waarin je jezelf, je talenten en je ware potentie gaat ontdekken. Een pad dat je uitdaagt om de beste versie van jezelf te zijn, waarin je een leven en bedrijf creëert, waar je naar op zoek bent. We creëren een omgeving waarin mensen zichzelf opnieuw met zichzelf kunnen verbinden, groeien en transformeren. Waardoor ze in ultieme vrijheid het leven kunnen leven en impact kunnen maken in deze maatschappij."Woorden als 'Magisch', 'Episch' en 'mysterieus' beschrijven de echte waarde van dit programma; een game changer in zijn 'markt'.”

LIFE IS FOR CREATING
Je leert het overwinnen van angsten in de wildernis, je leert je te verbinden met jezelf, de natuur en anderen. Je wordt geconfronteerd met je persoonlijke patronen, je comfortzones terwijl je kunt genieten van de adembenemende natuurwaarnemingen en epische uitzichten. Je kunt weer creatief naar het leven en je bedrijf kijken. Je ervaart ‘space’ voor jezelf en je kan ruimte geven aan anderen, want dat zorgt voor creativiteit in je leven en in je werk.

"Een authentieke levensveranderende ervaring."

LESSONS TO LEARN

SPEEL EEN GROTER SPEL; Het ervaren van de aard van het Zuid-Afrikaanse Savanah ecosysteem helpt om het spel van het leven en het spel van de zakenwereld beter te begrijpen. Je leert hoe belangrijk de fundamentele regels van het leven, de natuur en de mysterieuze balans van onze wereld zijn.

TEAM-WORK; dit woord wordt vaak gebruikt. De ware betekenis ervan wordt echter duidelijk als je in de bush bent. Vertrouwen, respect, professionaliteit, toewijding, voorbereiding, uitvoering en groei zijn alleen mogelijk als je het juiste team van mensen om je heen hebt. Een hecht team is niet wat al bestaat, het is iets wat je zelf moet creëren.

LEIDERSCHAP; om mensen te leiden, moet je eerst een leider van je eigen leven zijn. Respect wordt dan niet gegeven, maar verdiend. Om het respect van het team te krijgen, heb je kennis, knowhow, persoonlijke groei, hard werken, vastberadenheid en beslissingen nodig. De gidsen tijdens je verblijf zijn een levend voorbeeld van leiderschap.

AUTHENTICITEIT: dit is de grootste kracht van allemaal. Een authentiek persoon is trouw aan zijn eigen persoonlijkheid. Luistert naar zichzelf, handelt vanuit zijn eigen drijfveren, is zich bewust van wat hij wil en waar hij voor staat. Vanuit daar kan je maximaal liefde ervaren en delen en is het grootste geschenk dat je jezelf, je familie, je vrienden en de wereld kan geven.

Wil jij een onder gedompeld worden met een reis die je nooit meer gaat vergeten? Durf jij echt met jezelf geconfronteerd te worden? Dan nodigen wij je graag uit voor 16 mei!!!

Rosanne & Judith staan voor je klaar met films, informatie en vooral veel inspiratie naar resultaat uit Afrika.


Verlopen Evenementen

In je kracht start 11 april

11 apr 19:00 - 21:30 11 apr 19:00 - 21:30 - Naarden Naarden
BOOST BOOST
Je leven werkt naarmate je je eigen leven leidt; -Als je bewuste, krachtige keuzes maakt die bij jou passen. -Als je ontdekt wat de wereld te bieden heeft wanneer je stap voor...   Meer info

Boost Society Bootcamp & Network

20 apr 17:00 - 19:00 20 apr 17:00 - 19:00 - Naarden Naarden
BOOST BOOST
De BOOST SOCIETY is een exclusieve groep ondernemers die net als jij op een missie zijn. We komen elke laatste vrijdag van de maand bij elkaar voor een gezamenlijke fysieke...   Meer info

Boost business Experience KICK OFF

23 mei 19:00 - 22:00 23 mei 19:00 - 22:00 - Naarden Naarden
BOOST BOOST
KIES JIJ ECHT VOOR JEZELF? ONDERNEEM JIJ IN VRIJHEID? VERDIEN JE GENOEG, MAAR ERVAAR JE GEEN VOLDOENING? KAN JE MAANDELIJKS NET NIET RONDKOMEN? BEN JE ALTIJD DRUK, DRUK, DRUK...   Meer info

Boost Society Bootcamp & Network

25 mei 17:00 - 19:00 25 mei 17:00 - 19:00 - Naarden Naarden
BOOST BOOST
De BOOST SOCIETY is een exclusieve groep ondernemers die net als jij op een missie zijn. We komen elke laatste vrijdag van de maand bij elkaar voor een gezamenlijke fysieke...   Meer info


© 2019 Lekker Stappen