Open Cocktailworkshop

Open Cocktailworkshop15 apr 16:00 - Nijmegen
Demain

Route

Here we are again! Onze beginners-introductie in de wereld van cocktails. Toegankelijk voor iedereen die nieuwsgierig is naar of meer wilt weten over cocktails.

Wat kunnen we verwachten?
We gaan je laten zien wat er bij komt kijken, als je je eigen cocktails wilt maken. Wat je in huis moet halen aan tools, ingrediënten en - niet geheel onbelangrijk - kennis.

Hoe verzin je een cocktail? Waar begin je mee? Hoe weet je welke smaken goed bij elkaar passen en welke techniek kun je het beste gebruiken om die ideeën in een glas te krijgen?
Er is altijd ruimte voor vragen uit de groep, dus schroom je niet ze op ons af te vuren.Gaan we ook nog cocktails maken?
Uiteraard! We sluiten de workshop af met het maken van je eigen cocktail! We lopen samen de smaken door die je wilt combineren en kijken hoe we dat het beste kunnen doen. Je past gelijk toe wat je tot dan toe geleerd hebt en verzint zelf de cocktail die het beste bij jouw smaak past.
Laat je je liever door ons verrassen, kan dat natuurlijk ook. Geef dan je favoriete ingrediënten door aan een van onze bartenders.

Wat kost het?
Kosten voor de open workshop bedragen €29,50 pp, inclusief zelfgemaakte cocktail. We verwelkomen je met een kopje thee/koffie en gedurende de workshop serveren we een lekker hapje.

Hoe kan ik me inschrijven?
Stuur een mailtje naar info@cafedemain.nl en vermeld met hoeveel personen je wilt komen.

Om het overzichtelijk te houden, houden we het aantal aanmeldingen beperkt, dus wees op tijd!


Verlopen Evenementen

Open Cocktailworkshop: American Whiskey

13 mei 16:00 13 mei 16:00 - Nijmegen Nijmegen
Demain Demain
Wederom een leerzame middag in de planning! Én een kleine sprong in het diepe, want niet alleen zetten we in vogelvlucht de beginselen van het cocktailmaken nog eens uiteen, we...   Meer info

Open Cocktailworkshop: 5 Spirits - 5 Classics

03 jun 16:00 - 18:30 03 jun 16:00 - 18:30 - Nijmegen Nijmegen
Demain Demain
Daar zijn we weer! En dit keer met de meest gevarieerde versie van onze beginners-introductie in de wereld der cocktails. Wie er in het verleden wel eens bij geweest is, weet...   Meer info

Open Cocktailworkshop: Tequila

17 jun 16:00 - 18:30 17 jun 16:00 - 18:30 - Nijmegen Nijmegen
Demain Demain
Wederom een leerzame middag in de planning! Én een kleine sprong in het diepe, want niet alleen leggen we in vogelvlucht de beginselen van het cocktailmaken nog eens uiteen; dit...   Meer info


© 2019 Lekker Stappen