Thema-avond cultuur

Thema-avond cultuur14 mrt 20:00 - 22:00 - Nijmegen
GroenLinks Nijmegen

Route

Verschillende belangrijke namen uit het Nijmeegse culturele leven zullen 14 maart met elkaar en met jou in discussie gaan. Allereerst is Tim van Delft aanwezig, die vooral bekend is als drummer van de succesvolle rockband De Staat en al jaren meedraait in de lokale muziekscene.

Dit geldt ook voor onze andere spreker, Peter Onstein. Als organisator van verschillende Nijmeegse festivals (waaronder Oranjepop en Bevrijdingsfestival) en initiatiefnemer van de muzikale broedplaats De Basis is hij als geen ander bekend de ins en outs van het Nijmeegse culturele circuit.

De muziek zal verzorgd worden door Kay Geurts en Karlijn Luk! Allebei gooiden ze hoge ogen bij Nootuitgang, de singer-songwriter competitie van studentenorganisatie Cultuur op de Campus: Kay won de editie van 2017, terwijl Karlijn er dit jaar met de publieksprijs vandoor ging.Zorg dat je er bij bent, want het belooft een spetterende aftrap van de laatste campagneweek te worden!


Verlopen Evenementen

Thema-avond vluchtelingen

09 mrt 20:00 - 22:00 09 mrt 20:00 - 22:00 - Nijmegen Nijmegen
GroenLinks Nijmegen GroenLinks Nijmegen
9 maart zal in het teken staan van de opvang na Heumensoord in Nijmegen. Welk perspectief kan Nijmegen nieuwkomers bieden, hoe vangen wij ze op, en welke toekomst hebben zij? Wat...   Meer info

DWARS X GroenLinks Nijmegen + Zihni Özdil Huis aan Huis

10 mrt 11:00 - 16:00 10 mrt 11:00 - 16:00 - Nijmegen Nijmegen
GroenLinks Nijmegen GroenLinks Nijmegen
We gaan huis-aan-huis samen met GroenLinks en Zihni Özdil, Tweede Kamerlid voor Groenlinks! Om 11 uur zal er een campagne introductie/training geven worden door een ervaren...   Meer info


© 2018 Lekker Stappen