Theater Utrecht &New Dutch Connections - The Bright Side of Life

Theater Utrecht &New Dutch Connections - The Bright Side of Life17 apr 20:30 - 22:30 - Nijmegen
LUX Nijmegen

Route

Theater Utrecht en theatermaker Bright Richards presenteren The Bright Side of Life, een komische en confronterende voorstelling met livemuziek over een acteur die zijn land, waar hij bekend en geliefd was, moet verlaten. Eenmaal in Nederland burgert hij in en gaat hij op zoek naar nieuw publiek.

The Bright Side of Life gaat over hoe een mens omgaat met het achterlaten van zijn oude wereld en het betreden van een nieuwe. Uiteindelijk blijkt dat niet waar je vandaan komt, maar waar het goed met je gaat, je thuis is.

Bright Richards weet waar hij het over heeft. Ooit was hij een beroemd acteur in Liberia, maar twintig jaar geleden moest hij vluchten vanwege de burgeroorlog. Theater hielp hem een nieuw bestaan op te bouwen in Nederland. Hij volgde de acteursopleiding in Arnhem, maakte voorstellingen bij Ro Theater en is oprichter van New Dutch Connections, dat zich inzet voor jonge vluchtelingen. Dit werk inspireerde hem ook tot het maken van deze voorstelling.

Verlopen Evenementen

Martin Kohlstedt in LUX

13 okt 20:00 - 23:00 13 okt 20:00 - 23:00 - Nijmegen Nijmegen
LUX Nijmegen LUX Nijmegen
Martin Kohlstedt is een jonge, experimentele pianist, componist en producer, die zijn naam vestigde met de twee opmerkelijke albums Tag’ en Nacht’. Zijn muziek verenigt klassieke...   Meer info


© 2018 Lekker Stappen