Workshop Maak je Magische Mala

Workshop Maak je Magische Mala24 nov 09:30 - 17:00 - Nuenen
De Verbindende Factor

Route

Heb jij al zo’n prachtige mala? Deze gebedsketting is van oorsprong bedoeld om te mediteren. Maar bovenal is het een mooi en krachtig sieraad met een oeroude traditie waarmee je jouw unieke kracht bevestigt. Hoe zou het zijn als jouw mala helemaal op jou zou zijn afgestemd? Geen standaardproduct dus, maar helemaal doordrongen van jouw intenties? Precies afgestemd op wat jij nodig hebt? Op jouw unieke kracht? Op jouw verlangens….?

MAAK JE MAGISCHE MALA! Op zaterdag 24 november 2018 nemen Mirjam Diane en Helen Stadler je graag weer mee in een inspirerende dag vol rituelen, bewustwording, creativiteit en… magie! Je zet bewust jouw intenties neer en verbindt deze aan de unieke geknoopte mala die je maakt. Aan elk van de 108 kralen en aan elke knoop.

We werken met mooie natuurlijke materialen: sandelhout en natuurlijk edelstenen. We maken tijdens deze workshop een basis mala van sandelhouten kralen aangevuld met maximaal 30 edelstenen. Wil je je mala grotendeels of helemaal van edelstenen maken? Tegen een meerprijs kan dat ook.We komen van 9.30 tot 17.00 uur samen in de fijne ruimte van De Verbindende Factor in Nuenen. Inloop vanaf 9.15 uur. Wij zorgen voor thee, koffie, water, iets lekkers en een gezonde soep voor tussen de middag. Je neemt zelf je lunch mee.

De prijs voor deze workshop bedraagt €99,00 euro inclusief materiaal. De meerprijs als je voornamelijk met edelstenen wil werken is €21,00.

We zijn erg enthousiast en zien er weer naar uit. Super als jij er ook bij bent!!

Voor vragen, informatie en om je aan te melden, stuur een mail naar magischemala@gmail.com.© 2019 Lekker Stappen