Workshop fermenteren

Workshop fermenteren



27 jun 18:30 - 23:00 - Ransdorp
Boergondineren

Route

Foodwriter Meneer Wateetons - auteur van hét voor kookboek van het jaar genomineerde standaardwerk over fermenteren OverRot- leert je alles over het fermenteren van voedsel. Je zult ontdekken dat er geen maaltijd voorbij gaat zonder dat je iets gefermenteerds eet en dat zelf fermenteren makkelijk, leuk, lekker en avontuurlijk is.

Natuurlijk ga je zelf aan de slag! Niet alleen met de melkzuurfermentatie van groenten, maar we maken ook drank en zuivel. Na afloop van de workshop neem je zelfs een goodybag mee, bestaande uit een mini-fermentatietoolkit om thuis direct met de opgedane kennis en ervaring aan de slag te gaan.

Eten en drinken is inbegrepen.


Workshop bier brouwen voor beginners

04 jul 18:30 - 23:00 04 jul 18:30 - 23:00 - Ransdorp Ransdorp
Boergondineren Boergondineren
Leer je eigen bier brouwen! Meneer Wateetons, de auteur van het standaardwerk Over Drank (2016), leert het je in één avond: mout, schroten, maischen, hop en de vergisting. Je...   Meer info

Workshop worst maken

11 jul 18:30 - 23:00 11 jul 18:30 - 23:00 - Ransdorp Ransdorp
Boergondineren Boergondineren
Leren worstmaken op de boerderij, kan het mooier? Foodwriter Meneer Wateetons (auteur van de standaardwerken Over Worst en De Worstbijbel) leert het je graag. Je kunt je gewoon in...   Meer info

Workshop droge worst maken

25 jul 18:30 - 23:00 25 jul 18:30 - 23:00 - Ransdorp Ransdorp
Boergondineren Boergondineren
Verse worst maken is leuk, maar de ware uitdaging van het worstmakersvak is het creëren van je eigen fuet, salami, cacciatore, droe wors, Groninger worst, metworst, ossenworst...   Meer info

Workshop bier brouwen voor beginners

05 sep 18:30 - 23:00 05 sep 18:30 - 23:00 - Ransdorp Ransdorp
Boergondineren Boergondineren
Leer je eigen bier brouwen! Meneer Wateetons, de auteur van het standaardwerk Over Drank (2016), leert het je in één avond: mout, schroten, maischen, hop en de vergisting. Je...   Meer info

Workshop droge worst maken

26 sep 18:30 - 23:00 26 sep 18:30 - 23:00 - Ransdorp Ransdorp
Boergondineren Boergondineren
Verse worst maken is leuk, maar de ware uitdaging van het worstmakersvak is het creëren van je eigen fuet, salami, cacciatore, droe wors, Groninger worst, metworst, ossenworst...   Meer info

Workshop paté en terrine maken

03 okt 18:30 - 23:00 03 okt 18:30 - 23:00 - Ransdorp Ransdorp
Boergondineren Boergondineren
Leer je eigen paté maken! Allereerst komt natuurlijk de theorie komt aan bod: farce, deeg, aspic, materialen, valkuilen en variaties. Ondertussen leer je het verschil een...   Meer info

Workshop fermenteren

24 okt 18:30 - 23:00 24 okt 18:30 - 23:00 - Ransdorp Ransdorp
Boergondineren Boergondineren
Foodwriter Meneer Wateetons auteur van hét voor kookboek van het jaar genomineerde standaardwerk over fermenteren OverRot-leert je alles over het fermenteren van voedsel. Je zult...   Meer info

Cursus fermentatie

13 nov 09:30 - 04 dec 15:30 13 nov 09:30 - 04 dec 15:30 - Ransdorp Ransdorp
Boergondineren Boergondineren
Wil je zelf voeding fermenteren als een baas? Wil je een constante en hoge kwaliteit? Wil je te gekke gerechten serveren aan je gasten? Wil je de wetenschap achter fermenteren...   Meer info

Workshop droge worst maken

28 nov 18:30 - 23:00 28 nov 18:30 - 23:00 - Ransdorp Ransdorp
Boergondineren Boergondineren
Verse worst maken is leuk, maar de ware uitdaging van het worstmakersvak is het creëren van je eigen fuet, salami, cacciatore, droe wors, Groninger worst, metworst, ossenworst...   Meer info

Workshop paté en terrine maken

07 dec 18:30 - 23:00 07 dec 18:30 - 23:00 - Ransdorp Ransdorp
Boergondineren Boergondineren
Leer je eigen paté maken! Allereerst komt natuurlijk de theorie komt aan bod: farce, deeg, aspic, materialen, valkuilen en variaties. Ondertussen leer je het verschil een...   Meer info


© 2018 Lekker Stappen