Workshop paté en terrine maken

Workshop paté en terrine maken



07 dec 18:30 - 23:00 - Ransdorp
Boergondineren

Route
Meer info

Leer je eigen paté maken!

Allereerst komt natuurlijk de theorie komt aan bod: farce, deeg, aspic, materialen, valkuilen en variaties. Ondertussen leer je het verschil een terrine, paté, pie en pastei en tussen ballotine en galantine.

Na een geweldige maaltijd van Boergondineren gaan we, met met een glas in de hand, zelf aan de slag. Ieder maakt, onder begeleiding van meneer Wateetons een paté waar je al je creativiteit, zowel qua smaak als vormgeving, in kwijt kan.

Met de meegeleverde wegwerpkernthermometer (onthou dat woord) weet je zeker dat je paté thuis perfect gegaard wordt.



De workshop wordt gegeven door foodwiter Meneer Wateetons (auteur van oa Over Worst, Over Rook en Over Rot - genomineerd voor kookboek van het jaar).

Kosten €65 per persoon, dat is inclusief maaltijd, drank en je eigen paté!

Tijd:
Vanaf 18:00 zijn jullie welkom. We gaan om 18:30 aan de slag en om een uur of 23:00 is het tijd om weer te vertrekken.

Locatie:
Boergondineren is te vinden in Ransdorp. Het adres is: Liergouw 78a, 1028 BV Ransdorp (Amsterdam). Er is ruime parkeergelegenheid.M

Vragen?
Mail naar meneer@wateetons.com of bel 06-81255054 www.wateetons.com


Workshop droge worst maken

28 nov 18:30 - 23:00 28 nov 18:30 - 23:00 - Ransdorp Ransdorp
Boergondineren Boergondineren
Verse worst maken is leuk, maar de ware uitdaging van het worstmakersvak is het creëren van je eigen fuet, salami, cacciatore, droe wors, Groninger worst, metworst, ossenworst...   Meer info


© 2018 Lekker Stappen