HEJA cursusdag - ontspanning

HEJA cursusdag - ontspanning17 mei 10:00 - 16:00 - Roosendaal
Yoga Studio Roosendaal

Route
Meer info

HEJA Hypersensitief en jezelf aanrden
(deze cursusdag is echt bedoeld voor jezelf )

Naast haar werk in de praktijk heeft Sandra jarenlang met veel plezier lesgegeven in de Kinesiologie. Regelmatig kwam er de vraag van cursisten of cliënten, hoe houd ik mijzelf in balans? Natuurlijk zijn er verschillende Kinesiologie oefeningen maar er was duidelijk vraag naar meer ondersteuning.

Iedereen zit zo in de flow van het dagelijks leven dat ze vaak aan zichzelf voorbijgaan. Maar wie ben je eigenlijk? Wat heb je nodig? Wat zou je graag willen? Wat voel je vanbinnen? De HEJA-cursusdagen geven je de mogelijkheid om jezelf te herontdekken. Om een betere balans te ontwikkelen tussen de interacties met de buitenwereld, en jouw binnenwereld in het leven van alledag.Tijdens de cursus gebruiken we meditatie en oefeningen om het contact met jezelf weer te optimaliseren, innerlijke rust te creëren en de balans in jezelf te behouden.
We gebruiken technieken die simpel en iedere dag direct toepasbaar zijn voor jezelf. En natuurlijk mag je ze ook gebruiken voor andere mensen in je omgeving. De technieken hebben ook een uitwerking die vergelijkbaar is met mindfulness, maar de diepgang is anders. Dit is geen simpele cursusdag mindfulness maar een instapdag voor een project van zelfontwikkeling en zelfontplooiing. Dus als je de behoefte voelt om als persoon te willen groeien, meer bewustzijn te ontwikkelen voor jezelf, dan kun je je aanmelden voor een HEJA-cursusdag. Of eerst persoonlijk contact met mij opnemen.

Indien je interesse hebt in het volgen van een HEJA cursusdag, er zijn 3 verschillende los van elkaar te volgen dagen.
HEJA cursusdag: Ontspanning.
HEJA cursusdag: Vitaliteit.
HEJA cursusdag: Expressie en transformatie.

Datum:
HEJA Ontspanning: vrijdag 17 mei 2019.

Kosten per cursusdag: €70,00 incl. koffie, thee, lunch en cursusboek.

Tijd: 10.00-15.45/16.00 uur.

Meer info: www.kinesiologiekristal.nl/cursus/heja/

Ben je geïnteresseerd?
Sandra Meuldijk
06-29011178
n.g.p.s.meuldijk@gmail.com


HEJA verdiepingsgroep "De Rozenkwarts"

21 jun 10:00 - 16:00 21 jun 10:00 - 16:00 - Roosendaal Roosendaal
Yoga Studio Roosendaal Yoga Studio Roosendaal
De verdieping van je ontwikkeling. Indien je bekend bent met één of meerdere losse HEJA-cursusdagen, dan heb je al kunnen ervaren wat healing en meditatie voor je kan doen. Je...   Meer info


© 2019 Lekker Stappen