HEJA verdiepingsgroep "De Rozenkwarts"

HEJA verdiepingsgroep "De Rozenkwarts"21 jun 10:00 - 16:00 - Roosendaal
Yoga Studio Roosendaal

Route

De verdieping van je ontwikkeling.

Indien je bekend bent met één of meerdere losse HEJA-cursusdagen, dan heb je al kunnen ervaren wat healing en meditatie voor je kan doen.
Je kunt dan instromen in de HEJA-verdiepingsgroep ‘De Rozenkwarts.’
De verdiepingsgroep geeft je de mogelijkheid om dieper in contact te komen met jezelf. Een reis naar binnen. Je bewust te worden van wat er in je leeft en wat je werkelijke behoeftes zijn in dit leven. Die reis is voor iedere deelnemer heel persoonlijk, het materiaal wat ik aanbied in de groep wordt dan ook afgestemd op de behoeftes van de deelnemers van de groep. Het is dus maatwerk en afhankelijk van de processen van de deelnemers van de groep.
Het materiaal is tevens aanvullend, en een verdieping op het materiaal wat je aangeboden hebt gekregen in de losse HEJA-cursusdagen.Voor de overige informatie over HEJA kun je kijken op de pagina van de losse HEJA- cursusdagen.
Het is mogelijk om een losse dag te volgen en daarmee los in en uit de groep te stromen, of je kunt in te schrijven voor 3 opeenvolgende dagen.

Datum: vrijdag 21 juni 2019.
Kosten: €80,00 incl. koffie, thee en versnaperingen
Locatie: Yoga Studio Roosendaal, Raadhuisstraat 62B
Tijd: 10.00-16.00 uur.

Ben je geïnteresseerd?
Sandra Meuldijk
06-29011178
n.g.p.s.meuldijk@gmail.com


HEJA cursusdag - ontspanning

17 mei 10:00 - 16:00 17 mei 10:00 - 16:00 - Roosendaal Roosendaal
Yoga Studio Roosendaal Yoga Studio Roosendaal
HEJA Hypersensitief en jezelf aanrden (deze cursusdag is echt bedoeld voor jezelf ) Naast haar werk in de praktijk heeft Sandra jarenlang met veel plezier lesgegeven in de...   Meer info


© 2019 Lekker Stappen