Birth of Joy at Rotown

Birth of Joy at Rotown



17 mei 20:00 - 23:00 - Rotterdam
Rotown Rotterdam

Route
Meer info

Klinkt als: The Doors, Motorpsycho, Led Zeppelin
Zaal open: 20.00 uur. Aanvang: 20.30 uur.
Entree: €14,- (incl servicekosten)
Tickets: bit.ly/2joLkel

Birth of Joy heeft een nieuwe plaat in de pijplijn: Hyper Focus, dat op 16 februari 2018 verschijnt. Goed gekozen naam, overigens, want deze band toont bij iedere plaat een enorme gedrevenheid om boven zichzelf uit te stijgen. Birth of Joy neemt nooit genoegen met het aannemen van een enkel muziekgenre, noch is het het doel geweest om geluiden van weleer te imiteren.

De groep is eigenlijk een prachtig product van zijn tijd, laverend tussen de blues en prog rock van de jaren zeventig en de grunge en stoner van de jaren negentig, gespeeld met de kracht, weerbarstigheid en spontaniteit van een punkband. Op Hyper Focus reikt het konijnenhol nog dieper: de band koos ervoor om de beruchte live-intensiteit op plaat vast te leggen, net als in de prille begindagen.



Wat nu natuurlijk verschilt ten opzichte van toen: Birth of Joy is tot absolute wasdom gekomen, met een rijkdom aan nieuwe invloeden en ervaringen op zak. Verplichte kost voor fans van Hawkwind, Motorpsycho, Soundgarden en Led Zeppelin.

Concerten waarvan de kaarten in de voorverkoop verkocht worden, zijn online [ www.rotown.nl/ ] te verkrijgen (e-tickets ontvang je in je mailbox en print je zelf uit), alsmede bij Rotown, Plaatboef Rotterdam (Nieuwe Binnenweg 81a), Velvet Music Rotterdam (Oude Binnenweg 121a), Velvet Music Delft (Voldersgracht 3) en Velvet Music Dordrecht (Vriesestraat 110).


Verlopen Evenementen

Stranger Things Party 2018 at Rotown

01 dec 23:00 - 02 dec 04:00 01 dec 23:00 - 02 dec 04:00 - Rotterdam Rotterdam
Rotown Rotterdam Rotown Rotterdam
Op zaterdag 1 december 2018 brengen we wederom een ode aan (het derde seizoen van!) onze favoriete Netflix-serie Stranger Things, en haar fantastsiche soundtrack. Duik samen met...   Meer info


© 2019 Lekker Stappen