Forever 27 - Van Ligten en Van der Poel | Noorderkerkzaal

Forever 27 - Van Ligten en Van der Poel | Noorderkerkzaal16 mrt 21:00 - 17 mrt 01:00 - Sneek
Poppodium Het Bolwerk, Sneek

Route

De muzikanten die stierven op 27-jarige leeftijd, de 27 Club, inspireren nog steeds en spreken voor velen tot de verbeelding. Zo ook voor Beatrice van der Poel en Erwin van Ligten (beide 27+)/. Zij een prachtig programma samengesteld met songs van deze club 27 met nummers van Janis Joplin, Jim Morrison, Brian Jones, Nirvana, Jimi Hendrix, Amy Winehouse, Jeff Buckley, Robert Johnson en meer.

Zowel de verhalen achter de muzikanten als hun muziek zijn geweldige bouwstenen voor een inspirerend concert. Erwin (gitaar, zang) en Beatrice (zang, gitaar en lapsteel) interpreteren de songs op een eigen manier, waarbij het karakter en herkenbaarheid van het stuk bewaard blijft, maar de muziek een extra dimensie krijgt door het creatieve bluesy gitaarspel van Erwin en de warme gloedvolle stem van Beatrice.

Forever 27 is een uniek concept dat qua bezetting klein is, maar muzikaal zeer groots. Door de intieme ambiance, de verhalen die verteld worden en het prachtige subtiele gitaarspel en soulvolle zang is Forever 27 een blijvende herinnering en hommage aan de fantastische musici die te vroeg afscheid namen en daarmee altijd jong blijven!

Verlopen Evenementen

Physical Graffiti – The albums Led Zeppelin I & II | Het Bolwerk

08 feb 21:00 - 09 feb 01:00 08 feb 21:00 - 09 feb 01:00 - Sneek Sneek
Poppodium Het Bolwerk, Sneek Poppodium Het Bolwerk, Sneek
Na een succesvolle tour in 2018, met in de nok toe gevulde zalen, is de band in 2019 terug met de Celebrating 50 years of the albums Led Zeppelin I & II-tour. 1969, het...   Meer info


© 2019 Lekker Stappen