Physical Graffiti – The albums Led Zeppelin I & II | Het Bolwerk

Physical Graffiti – The albums Led Zeppelin I & II | Het Bolwerk08 feb 21:00 - 09 feb 01:00 - Sneek
Poppodium Het Bolwerk, Sneek

Route

Na een succesvolle tour in 2018, met in de nok toe gevulde zalen, is de band in 2019 terug met de Celebrating 50 years of the albums Led Zeppelin I & II-tour.

1969, het legendarische jaar waarin Led Zeppelin niet één, maar twee albums uitbracht! Vijftig jaar later brengt Physical Graffiti een ode aan de begindagen van de band. De iconische albums I & II zullen beide integraal live ten gehore worden gebracht. Met onder andere de klassiekers als 'Good Times Bad Times', 'Dazed And Confused' en ‘Whole Lotta Love'.

In het tweede deel van de in totaal 2,5 uur durende show zullen ook de grootste hits uit het latere repertoire van de band aan bod komen. Verwacht een avondvullende optreden met spectaculaire lichtshow en visuals.Physical Graffiti is al ruim 15 jaar ’s werelds grootste en beruchtste tribute act achter Led Zeppelin. Sinds de komst van zanger Andrew Elt (voorheen bij Sleeze Beez), is de band echter in de vijfde versnelling geraakt. Opererend vanuit hun thuisbasis in Nederland, heeft de band een solide fundament opgebouwd in zowel het Duitse, Scandinavische, Russische als Nederlandse clubcircuit. Led Zeppelin heeft nu z’n ultieme hulde.


Verlopen Evenementen

Forever 27 - Van Ligten en Van der Poel | Noorderkerkzaal

16 mrt 21:00 - 17 mrt 01:00 16 mrt 21:00 - 17 mrt 01:00 - Sneek Sneek
Poppodium Het Bolwerk, Sneek Poppodium Het Bolwerk, Sneek
De muzikanten die stierven op 27-jarige leeftijd, de 27 Club, inspireren nog steeds en spreken voor velen tot de verbeelding. Zo ook voor Beatrice van der Poel en Erwin van Ligten...   Meer info


© 2019 Lekker Stappen