Workshop "Creëer je eigen Dromenvanger"

Workshop "Creëer je eigen Dromenvanger"18 apr 14:00 - 17:30 - Tilburg
Pleïade

Route
Meer info

Het zelf maken van een dromenvanger is een bijzonder proces. Je maakt jouw persoonlijke dreamcatcher en gaat tegelijkertijd door een proces van bewustwording of transformatie. Wat er gebeurt is voor iedereen verschillend. Datgene wat je er toe bracht om jouw dromenvanger te gaan maken komt naar voren, vraagt aandacht, een proces komt op gang of manifesteert zich. Tijdens de workshop begeleid ik je op alle fronten.
Ook voor kinderen is het maken van een dromenvanger vaak een heel mooie ervaring. Al verschillende malen zag ik hen in een bijna meditatieve staat prachtige en krachtige creaties maken, genietend van de rust en de serene sfeer. Vind je het fijn om samen met je zoon en/of dochter een dromenvanger te maken, dan is deze workshop daarvoor zeer geschikt! Kinderen vanaf 10 jaar kunnen zich de gebruikte techniek in het algemeen snel eigen maken.
Omdat het maken van een dromenvanger zo’n krachtig proces is, is ervoor gekozen om materialen te gebruiken die authentiek en van nature al krachtig zijn. Zo wordt er gewerkt met wilgenhout, echte veren van verschillende vogelsoorten en hertenleer. Natuurlijk kun je ook zelf veren en/of andere materialen meenemen om in je dromenvanger te verwerken! Dat geeft vaak nog een extra toevoeging aan het geheel.De workshop wordt gegeven in een groep van maximaal vier personen en is inclusief thee en iets lekkers. Ook de basismaterialen zijn bij de prijs inbegrepen. Extra materialen, zoals bijv. wolven- of buffeltanden, edelsteentjes e.d., zijn beschikbaar tegen een bescheiden meerprijs.
De prijs van de workshop inclusief materialen is € 45,00 per persoon. Je kunt je inschrijven bij May, door het opgeven van je naam en telefoonnummer, en het vooraf voldoen van het workshopbedrag. Dit in verband met de hoge kosten van de in te kopen materialen. Bij annulering mijnerzijds ontvang je het bedrag natuurlijk retour.
Voor meer informatie en inschrijving kun je contact opnemen met May Zeelen, tel. 06 14061367, mailen naar m-zeelen@ziggo.nl of kijken op www.gaia-zelfinzicht.nl
Ik hoop je te mogen ontmoeten, om samen met jou vorm te geven aan jouw eigen, unieke dromenvanger!


Verlopen Evenementen

Oase van Stilte - Avond Klankschaalconcert

03 aug 19:30 - 20:30 03 aug 19:30 - 20:30 - Tilburg Tilburg
Pleïade Pleïade
Kom lekker ontspannen van dit avondconcert, onze 'Oase van Stilte'! En dan kun je hierna ook nog heerlijk van een diepe nachtrust genieten! Tijdens dit concert lig je comfortabel...   Meer info


© 2018 Lekker Stappen