Comedyhuis Club - Open Mic

Comedyhuis Club - Open Mic17 apr 20:30 - 22:30 - Utrecht
De Kargadoor

Route

De open mic in de Comedyhuis Club is een show met de beste comedytalenten van het land, afgewisseld met ervaren comedians die nieuwe grappen testen. De spannendste avond van de week dus, voor zowel de comedians als voor het publiek. En omdat je op één avond zo’n acht comedians te zien krijgt die allemaal een paar minuutjes spelen, zit de show vol vaart en verveelt het nooit. Bovendien is dit onze meest laagdrempelige show, want voor minder dan een tientje (9,79 euro incl. servicekosten) zit jij al op de eerste rij! (Of achteraan als je dat liever hebt...)

Buck's Loves Comedy-Deal
Wil jij eerst lekker eten en daarna genieten van onze Open Mic? Dat kan! In samenwerking met de barbecue-beesten van Buck’s BBQ House in Utrecht is er nu de Buck's Loves Comedy-Deal. Voor €17,55 kun jij voor de show begint lekker tafelen bij Buck’s en daarna van onze open mic in de Comedyhuis Club genieten. Wacht niet te lang: deze deal loopt tot dinsdag 17.00 uur.Het enige dat jij hoeft te doen, is een Buck's Loves Comedy-Deal kaartje kopen (zo lang die nog beschikbaar zijn) en dit meenemen naar Buck’s BBQ House (Oudegracht aan de Werf 159, Utrecht). Wij geven door dat je komt. Zorg dat je er rond 19.00 uur bent, zodat je rustig kan eten en naar de Comedyhuis Club (Oudegracht 36) kan wandelen voor de show die om 20.30 uur begint. Die wandeling kost ongeveer 10 minuten.


Verlopen Evenementen

Comedyhuis Club - Eindshow Comedycursustalenten

30 jun 20:30 - 23:30 30 jun 20:30 - 23:30 - Utrecht Utrecht
De Kargadoor Utrecht De Kargadoor Utrecht
Avondenlang werkte een groep jonge comedytalenten zich in het zweet om samen met de ervaren comedians van het Comedyhuis een perfect comedy-optreden neer te kunnen zetten. En deze...   Meer info


© 2018 Lekker Stappen