Amber Arcades | EKKO & TivoliVredenburg in EKKO

Amber Arcades | EKKO & TivoliVredenburg in EKKO14 jun 20:00 - 23:00 - Utrecht
EKKO

Route

ONTSPANNEN EN MELANCHOLISCHE DREAMPOP VAN UTRECHTSE BODEM

Geworteld in Utrecht en uitgegroeid tot een band die internationaal geprezen wordt. Amber Arcades is de band rondom Annelotte de Graaf, die in 2010 solo ging. De eerste EP lanceerde ze in 2012 en daarna vertrok ze naar New York om haar debuutalbum Fading Lines op te nemen, volledig gefinancierd van haar eigen spaargeld. Daar werkte ze samen met o.a. leden van Real Estate, Quilt en KEVIN MORBY. Het resultaat was een plaat, gehuld in ontspannen sferen met meeslepende gitaarlijnen en dromerige zang. Het betekende meteen de doorbraak voor de band, zowel binnen als buiten onze landsgrenzen. Vorig jaar bracht de zangeres door in L.A. om o.a. te werken aan nieuw materiaal. Deze show is een kans om die nieuwe Amber Arcades te horen!

Voor liefhebbers van Stereolab, Beach House, Sharon Van Etten.Concert + Eten: EKKO eetcafé
�Kom voorafgaand gezellig eten in het EKKO eetcafé. Elke week is er keuze uit vlees, vis, vega of vegan, met groenten in de hoofdrol. Op vertoon van je ticket krijg je €2,50 korting op een driegangenmenu. Reservering is verplicht om gebruik te kunnen maken van de korting, reserveer op EKKO.nl/cafe.

↳ bit.ly/AmberArcadesEKKO


Verlopen Evenementen

Nordmann | EKKO

20 okt 20:00 - 23:00 20 okt 20:00 - 23:00 - Utrecht Utrecht
EKKO EKKO
GENTSE ROCKJAZZBAND PRIKKELT MET SOUND VOL VERBEELDING EN SUGGESTIVITEIT, SPANNING EN ONTLADING. Nordmann is weer zo'n parel afkomstig van onze Zuiderburen. Deze Gentse band...   Meer info


© 2019 Lekker Stappen