Ma - naar het boek van Hugo Borst met Eric Corton

Ma - naar het boek van Hugo Borst met Eric Corton14 sep 20:00 - 22:30 - Vroomshoop
Het Punt

Route
Meer info

Theatervoorstelling met Eric Corton, naar het boek van Hugo Borst.
Ma stond altijd klaar voor haar zoon. Maar inmiddels heeft ‘meneer Alzheimer’ de rollen genadeloos omgedraaid. De zoon moet nu voor zijn moeder zorgen. Maar hoe doet hij dat? De tragikomische solovoorstelling MA is gebaseerd op het hartverscheurende boek dat Hugo Borst in 2015 schreef over de aftakelende geest van zijn moeder en haar onvermijdelijke verhuizing naar een verpleeghuis.
Solo Stories, de makers van MA, brengen met deze aangrijpende, voor velen herkenbare voorstelling, een liefdevol portret van een moeder in de woorden van haar zoon. Zijn dilemma’s, zijn angsten én zijn moederliefde worden vertolkt door Eric Corton.

Normale prijs: € 17,50
Ledenprijs: € 10,-Kaarten bestellen
Kaarten kunt u bestellen bij het theater waar de voorstelling plaatsvindt. Altijd doorgeven dat u lid bent van ZorgAccent PLUS of lid bent geworden, dan krijgt u meteen ledenkorting. Neem uw ledenpas/brief mee naar de voorstelling.

Medewerkers van ZorgAccent
Wist je dat je als medewerker van ZorgAccent ook in aanmerking komt voor korting op de voorstellingen van Theater met een toefje zorg? Kijk voor meer informatie en ledenacties op onze website: www.zorgaccent.nl/ genieten met een toefje zorg. Neem je personeelsnummer mee naar de voorstelling.


Verlopen Evenementen

DorpsBBQ 2018

01 sep 16:00 - 22:00 01 sep 16:00 - 22:00 - Vroomshoop Vroomshoop
Het Punt Het Punt
De DorpsBBQ is de aftrap van de Feestweek Vroomshoop! Net als vorig jaar beloofd het weer erg gezellig te gaan worden bij Het Punt...   Meer info


© 2018 Lekker Stappen