Yin Yoga Docentenopleiding

Yin Yoga Docentenopleiding12 okt 10:00 - 18:00 - Zaandam
Yogadreams

Route
Meer info

Yogadreams Yin Yoga Docentenopleiding, het delen van yoga.

Start 12 oktober 2018!
Voor alle data zie onze website: www.yogadreams.nl/Opleidingen/Yin-Yoga-Docentenopleiding/Praktische-informatie

Yogadreams heeft een prachtig programma samengesteld wat geschikt is voor alle liefhebbers van Yin yoga die extra verdieping en ondersteuning wensen bij hun Yin yoga-practice, persoonlijke ontwikkeling en docentschap.

Ieder lichaam is uniekIeder lichaam is waardevol en uniek en laat ons op verschillende manieren ervaren. Een manier om te kijken naar het lichaam is via Yin en Yang. Yin en Yang kunnen niet zonder elkaar, ze vullen elkaar aan en versterken elkaar. Alles in het lichaam heeft een bepaalde mate van stress (spanning) nodig om gezond te blijven.

De Yang kant legt de focus op spieren, in spanning stretchen en ritmisch bewegen en de Yin kant op bindweefsel en ontspanning van de spieren. Bijna alles wat we doen vanuit beweging is Yang georiënteerd, waardoor we het Yin element van het lichaam vaak overslaan of zelfs helemaal vergeten.

Beide elementen Yin en Yang zijn belangrijk, door beide te herkennen en te erkennen ontstaat er automatisch meer balans in het lichaam en daarmee in het leven.

Met Yin yoga is het zo dat je niet je lichaam gebruikt om in de houding te komen maar de houding gebruikt om meer in je lichaam te zijn.

Zo ligt de focus in de Yin yoga opleiding op het ontspannen van de spieren om bindweefsel, de banden en de pezen in het lichaam weer meer ruimte te geven. En ook het creëren van ontspanning in het (energie) lichaam en hoofd waardoor er meer bewustwording is. Daarmee herstellen we de balans tussen Yin en yang wat zorgt voor een gebalanceerde en open kijk op yoga en het leven.

We beschikken tijdens de opleiding over een heerlijk ruime en lichte zaal, met eigen lounge en kleedruimte.Interesse? Schrijf een mail naar opleiding@yogadreams.nl of zie de website voor alle informatie.


Verlopen Evenementen

Basis Yoga Docentenopleiding

14 sep 10:00 - 18:00 14 sep 10:00 - 18:00 - Zaandam Zaandam
Yogadreams Yogadreams
Basis Yoga Docentenopleiding, het delen van yoga. (200 uur. Erkend en geregistreerd door de Internationale Yoga Alliance.) Deze opleiding gaat september 2018 van start. Vol...   Meer info


© 2018 Lekker Stappen