Animals & Friends in Poppodium De Peppel

Animals & Friends in Poppodium De Peppel15 sep 20:30 - 16 sep 02:00 - Zeist
Poppodium de Peppel

Route

We Gotta Get Out Of This Place, Boom Boom, Don't Let Me Be Misunderstood, Baby, Let Me Take You Home, I Put A Spell On You, House Of The Rising Sun... Gaat er al een belletje rinkelen? The Animals natuurlijk!

In 1964 spoelde er in de hele wereld een golf van rock 'n roll. Boven op deze golf zaten The Beatles, The Rolling Stones en natuurlijk The Animals. Aan de oevers van de rivier The Tyne ontstond een nieuw aanbod: de gloednieuwe stroming rhythm & blues, dat de hele wereld in zijn greep nam.

Animals and Friends
Meer dan 50 jaar na het oprichten van de band toeren John Steel en Mickey Gallagher nog steeds samen. Nu als Animals & Friends, met Friends Danny Handley en Roberto Ruiz. Nog steeds een ruwe rhythm & bluesband en internationale fans van alle leeftijden reageren nog altijd instinctief enthousiast op de beste nummer!Momenteel reist de band nog de hele wereld rond en zorgt overal waar ze optreden voor een feest der herkenning, want welke band kan het zeggen: "Elk nummer van ons wordt ieder concert luidkeels meegezongen".


Verlopen Evenementen

Soft Machine in Poppodium De Peppel

15 dec 20:30 - 16 dec 01:30 15 dec 20:30 - 16 dec 01:30 - Zeist Zeist
Poppodium de Peppel Poppodium de Peppel
SOFT MACHINE Soft Machine is een van de grootste avant/jazz-rock bands in het Verenigd Koninkrijk aller tijden. De band begon in de jaren zestig met psychedelische muziek en...   Meer info


© 2019 Lekker Stappen