Zomerweek 'Open Hart'

Zomerweek 'Open Hart'16 jul 10:00 - 21 jul 17:00 - Zoetermeer
Therapeuticum Aurum

Route
Meer info

Zomerweek Open Hart biedt de mogelijkheid te onderzoeken en transformeren wat jou belemmert om vanuit een open en liefdevol hart te leven. En te ontdekken hoe dat een wereld van verschil maakt. Je leert leven vanuit de wijsheid van een open hart en hoe jij dat vorm kunt geven.

Te leven vanuit de energie van het open hart is een transformatie die je hele leven verandert.

Het zorgt ervoor dat jij innerlijk onderscheid leert maken tussen de werkelijke persoonlijke gevoelens en de gonzende massa van dagelijkse prikkels. Los van het innerlijke gevecht komt en van de informatie waar je dagelijks mee overspoeld raakt.

Als we leren de emotionele energieën te gebruiken als katalysator voor transformatie, groei en ontwikkeling, ontstaat er ruimte voor innerlijk welzijn, harmonie en liefde.Deze week wordt verzorgd door Elisabeth Hoogduin van Centrum Balans en Harmonie.

Wil je meer weten? Kijk dan op:
centrumbalansenharmonie.nl/zomerweek-open-hart/


Verlopen Evenementen

Hart in Harmonie en Liefde

24 apr 10:00 - 16:00 24 apr 10:00 - 16:00 - Zoetermeer Zoetermeer
Therapeuticum Aurum Therapeuticum Aurum
Relaties vormen misschien wel het bemeest belangrijke aspect van het menselijk leven. Relaties met andere mensen, met een partner. Maar ook de relatie die je hebt met de wereld...   Meer info

Alchemie en het proces van transformatie - Jaartraining

08 jun 10:00 - 01 sep 17:00 08 jun 10:00 - 01 sep 17:00 - Zoetermeer Zoetermeer
Therapeuticum Aurum Therapeuticum Aurum
Welzijn, overvloed en vreugde creëren. Het klinkt zo mooi. Maar hoe doe je dat in godsnaam!? Dit jaartraject biedt handvatten die je er stapsgewijs naartoe leiden. Alchemie is de...   Meer info


© 2019 Lekker Stappen