Johan

Johan06 dec 19:30 - 23:00 - Zwolle
Hedon Zwolle

Route

Het moest er van komen, een terugkeer van JOHAN. Jacob de Greeuw kon niet anders. Er waren te veel stukken, strofen, beelden en geluiden die schreeuwden om in JHN-songs te worden vervat. Z’n oude strijdmakkers Diets Dijkstra en Jeroen Kleijn werden opgetrommeld. Robin Berlijn kwam erbij en Frans Hagenaars ging het op band zetten voor een album wat in april verschijnt. En nu komt het nieuws waar veel Zwollenaren ongetwijfeld op hebben gewacht: ze gaan op tour, ze komen naar Zwolle!

Johan staat al (langer dan) twintig jaar garant voor kwaliteitsmuziek. Het album Pergola staat bij elke muziekliefhebber verplicht in de kast. Nu is dan daar eindelijk weer de kans om de band in Zwolle live aan het werk te zien. Voor een hele generatie jonge fans misschien wel de eerste keer dat ze de band uit Hoorn kunnen zien spelen. Een van de meubelstukken van de Nederlandse muziekscene. Verplichte kost.


Verlopen Evenementen

Sound Of Heaven Festival 2019

02 feb 14:00 - 22:00 02 feb 14:00 - 22:00 - Zwolle Zwolle
Hedon Zwolle Hedon Zwolle
Laat je verassen door de diversiteit aan professionele muzikaliteit. Beleef deze verfrissende editie van Sound Of Heaven Festival op zaterdag 2 februari 2019. Zing, dans en feest...   Meer info


© 2019 Lekker Stappen