Levellers

Levellers07 okt 19:30 - 23:00 - Zwolle
Hedon Zwolle

Route

De legendarische formatie uit Brighton bestaat dit jaar dertig jaar en wij zijn er dan ook trots op deze formatie weer te mogen verwelkomen. De laatste keer dat ze in Zwolle speelden was meer dan tien jaar geleden aan de vooravond van hun twintig jarig bestaan. Je zou kunnen stellen dat Levellers weet waar ze hun mijlpalen kunnen vieren. De band weet gedurende hun lange carrière met hun aanstekelijke folkrock een grote fanschare te bereiken. Begin jaren negentig brak de band door met Levelling The Land en met name There's Only One Way Of Life (And That's Your Own) werd een grote hit.

Voor hun dertigjarig bestaan zocht de band een samenwerking met de legendarische producer John Leckie (o.a. Radiohead en The Stone Roses) die ze aan nieuwe arrangementen hielp voor album 'We The Collective'. De band geeft deze zomer een select aantal akoestische optredens en gaat daarna Europa door langs zalen die voor hun speciaal zijn om een dwarsdoorsnede te spelen van al dat mooie materiaal wat ze in dertig jaar verzamelden.

Verlopen Evenementen

Sound Of Heaven Festival 2019

02 feb 14:00 - 22:00 02 feb 14:00 - 22:00 - Zwolle Zwolle
Hedon Zwolle Hedon Zwolle
Laat je verassen door de diversiteit aan professionele muzikaliteit. Beleef deze verfrissende editie van Sound Of Heaven Festival op zaterdag 2 februari 2019. Zing, dans en feest...   Meer info


© 2019 Lekker Stappen