Reverend Peyton's Big Damn Band

Reverend Peyton's Big Damn Band05 sep 21:00 - 23:00 - Zwolle
Hedon Zwolle

Route

Wie weet er 18 instrumenten te gebruiken voor één liedje? Wie start een band met z’n vrouw die een wasbord op het podium bespeeld? Tot slot, wie weet het daarmee te schoppen tot de grote festivals Glastonbury, Lowlands en Edinburgh Jazz Fest. Juist, het is Reverend Peyton en zijn Big Damn Band. Met een fantastische country- blues en folkshow waan je je weer even op een ouderwetse schommelstoel knagend aan een graanspriet ergens in de woestijn van Texas.

“This release does evoke a feeling of true no frills music. For me the root of life is enjoyment, this band surely has that factor in abundance. Go and see them live if you get the chance. This is a great selection of music that demands listening to”, aldus BluesBlastMagazine.com. En zo is het: The Reverend Peyton’s Big Damn Band maakt muziek met bezieling, rauwer dan rauw. Dit is een stukje pure emotie op het podium en zo zien we het het liefst!

Verlopen Evenementen

Sound Of Heaven Festival 2019

02 feb 14:00 - 22:00 02 feb 14:00 - 22:00 - Zwolle Zwolle
Hedon Zwolle Hedon Zwolle
Laat je verassen door de diversiteit aan professionele muzikaliteit. Beleef deze verfrissende editie van Sound Of Heaven Festival op zaterdag 2 februari 2019. Zing, dans en feest...   Meer info


© 2019 Lekker Stappen